Lucas en Steve organiseren ADE feest voor jongste dance-fans

Onder het motto: “We know the feeling: too young to attend a party” organiseren Lucas en Steve samen met radio 538 het ADE feest ‘Skyline Sessions‘ dat zich richt op jongeren tussen de 8 en 17 jaar oud.

Tijdens het speciale ADE event dat plaatsvindt in het 538 DJ Hotel bestaat de line-up uit Dastic, Deepend en uiteraard wordt er afgesloten met een optreden van Lucas & Steve.

Tijdens ADE 2018 is er ruim aandacht voor 30 jaar Dutch Dance

Van 17 tot en met 21 oktober wordt onder andere ruim aandacht besteed 30 Jaar Dutch Dance, met onder meer de première van een driedelige VPRO-documentaire en de presentatie van een naslagwerk in boekvorm. Zuid-Korea was dit jaar het focusland waardoor veel werd stil gestaan bij de snelgroeiende Zuid-Koreaanse muziekscene. Op meerdere conferentie- en festivalonderdelen werd getoond van wat Zuid-Korea te bieden heeft.

Een vijfdaagse multiculturele manifestatie

Amsterdam Dance Event (ADE) is, behalve conferentie en festival, inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaagse culture manifestatie, met meer dan 2500 artiesten in alle clubs en concertzalen én een groeiend aantal artiesten die hun werk vertonen in het dagprogramma, met filmvertoningen, talks, audiovisuele installaties en crossovers met andere kunstdisciplines.

vrijetijdamsterdam.nl

Wederom recordaantal bezoekers ADE