KRACHTENBUNDELING WATERGATE EN CLUB FEIEREI VORMEN BERLIN ADE SPECIAL

KRACHTENBUNDELING WATERGATE EN CLUB FEIEREI VORMEN BERLIN ADE SPECIAL
Pleinvrees Westerunie. Photocredits: Joris Bisschops
KRACHTENBUNDELING WATERGATE EN CLUB FEIEREI VORMEN BERLIN ADE SPECIAL

Een krachtenbundeling van Watergate en Club Feierei op uitnodiging van Pleinvrees. Dat moet een heerlijk feest worden op vrijdag 19 oktober 2018 in de Westerunie.

Een lekkere line-up voor de Berlin ADE special

Tijdens deze dance avond wordt de line-up verreikt door de volgende DJ’s; Adana Twins, Anja Schneider & La Fleur, Jimi Jules, Kiasmos [dj], MINCO, Ruede Hagelstein [live], Jan Blomqvist [live], Seth Schwarz [live], Jan Oberlaender, GHEIST, Pauli Pocket, Holger Hecler, Braunbeck, Max & Moritz en worden de visuals gedaan door Pfadfinderei.

Een zeer populaire dance-locatie

Watergate is een zeer populaire dance-locatie uit Berlijn waar dikke feesten worden gegeven en grote sterren al hebben opgetreden.

Over ADE

Sinds de oprichting in 1996 is het Amsterdam Dance Event (ADE) uitgegroeid tot de toonaangevende zakelijke conferentie en festival van de wereldwijde elektronische muziekscène. Het is de plek om de nieuwste ontwikkelingen te zien en te ontdekken: van muzikale trends en opkomende talenten naar de meest recente uitvoeringen van dansers-pioniers en superstars. Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door de stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van BUMA.

Voor meer informatie check u de FB-pagina van het event.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

ADE 2018: HET VERKNIPT FESTIVAL HEEFT ER ZIN IN