KRACHTENBUNDELING SPIELRAUM EN BASSIANI TIJDENS ADE 2018

KRACHTENBUNDELING SPIELRAUM EN BASSIANI TIJDENS ADE 2018
Photocredits: Spielraum
KRACHTENBUNDELING SPIELRAUM EN BASSIANI TIJDENS AMSTERDAM DANCE EVENT

SPIELRAUM debuteert dit jaar tijdens het Amsterdam Dance Event. SPIELRAUM bundelt de krachten met één van de belangrijkste pijlers van de wereld op het gebied van de elektronische muziek; Georgische nachtclub BASSIANI. Voor deze avond verzorgen BASSIANI en SPIELRAUM de avond met resident DJ’s van zowel de nachtclub van Tbilisi als SPIELRAUM.

SPIELRAUM X BASSIANI wordt de after party van het dagprogramma Body in Revolt. In samenwerking met ADE Playground en ICK Amsterdam hebben ze een eendaags evenement georganiseerd waarbij het lichaam een hoofdrolspeler is. Dit symposium wordt georganiseerd in de dynamische ruimte van Mediamatic.

SPIELRAUM hecht waarde aan een vrijplaats voor de Homo Ludens

Als geen ander feest in Amsterdam hecht SPIELRAUM waarde aan het creëren van een vrijplaats voor de Homo Ludens, de spelende mens. Geïnspireerd door denkers als Friedrich Schiller en Johan Huizinga zijn wij ervan overtuigd dat de mens de allerbeste versie van zichzelf is wanneer hij speelt. Omdat het niet uitmaakt hoe oud je bent, of wat je aantrekt of wat niet. En of je jezelf een vrouw, man of wat dan ook voelt; iedereen heeft een plek nodig om te zijn en te ontdekken wie die is. Een plek om je vrij te bewegen. Te dansen. Een plek om te spelen”, laat een woordvoerder van SPIELRAUM tenslotte weten.

Meer informatie over dit ADE event

Voor meer informatie over dit evenement tijdens het Amsterdam Dance Event volgt u de facebook-pagina van Spielraum x Bassiani: body in revolt ADE.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Bokoesam primeurt nieuw album nachtvlinder ADE