Het is tijd dat Nederland warm draait voor de ROLI-revolutie

Het is tijd dat Nederland warm draait voor de ROLI-revolutie
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Het is tijd dat Nederland warm draait voor de ROLI-revolutie

ROLI en nura gaan tijdens het Amsterdam Dance Event de manier waarop muziek wordt gemaakt én beluisterd voorgoed veranderen. Wie muziek wil maken hoeft tegenwoordig geen muziekstudie meer te volgen: eenvoudige digitale tools stellen iedere aspirant muzikant in staat tot de meest complexe composities en producties.

Het is tijd Nederland warmdraait voor de ROLI-revolutie

Met BLOCKS, het modulaire muzieksysteem van ROLI, maak je op een intuïtieve manier muziek door aanraking. Grote artiesten als Stevie Wonder en Meghan Trainor maken er al gebruik van en niemand minder dan Pharrell Williams is de Chief Creative Officer van ROLI. Het is dan ook tijd dat Nederland warmdraait voor de ROLI-revolutie.

De koptelefoons zijn helemaal op jouw gehoor afgestemd

De gepersonaliseerde koptelefoons van nura zijn helemaal op jouw gehoor afgestemd, dankzij het zelflerende algoritme dat jouw unieke luisterprofiel analyseert en het geluidssysteem hier automatisch op afstemt. Je hoort je favoriete muziek alsof het de eerste keer is!

“Maar dat is wel echt iets dat je zelf moet ervaren om het te geloven”, aldus een woordvoerder die namens ROLI en nura spreekt.

Meer informatie

Dit evenement vindt plaats bij TYPICA Café, Rokin 75 (in de kelder van MADE.com). Meer informatie treft u via https://www.facebook.com/events/1951859718214740/.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

VondelCS opnieuw Chinese tour