For girls, who love girls, who love girls
Eerder feest in Bitterzoet. Credits: Patrick van Beek

For girls, who love girls, who love girls

Janey, momenteel toch wel hét feest van de Amsterdamse lesbische scené, ontbreekt niet tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event. Op zondag 21 oktober, de laatste ADE dag, geeft Janey een feest in de Bitterzoet.

“Geen feest zonder dj Charlie, dus natuurlijk is ook zij weer van de partij! Ze zal deze editie een langere set draaien om extra van te genieten”, is te lezen in het bericht van Janey op de event page.

En verder lezen we: “We all love women, don’t we? Let’s get together and meet new lovers & friends. Janey will bring all the girls to the ➳ urban yard. Let’s dance, drink, flirt, laugh, connect and vibe. Line-up tob e announced. More info soon.”

Dat gaat ongetwijfeld een heerlijk vrouwenfeest worden in de Bitterzoet. Hou de FB pagina van het event in de gaten voor updates.

Over ADE

Sinds de oprichting in 1996 is het Amsterdam Dance Event (ADE) uitgegroeid tot de toonaangevende zakelijke conferentie en festival van de wereldwijde elektronische muziekscène. Het is de plek om de nieuwste ontwikkelingen te zien en te ontdekken: van muzikale trends en opkomende talenten naar de meest recente uitvoeringen van dansers-pioniers en superstars. Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door de stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van BUMA.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Krachtenbundeling tijdens Free Your Mind Festival