Feest in de Westerunie! Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Daybreaker Jungle Party zorgt voor spektakel start ADE 2018

De Daybreaker Jungle Party heeft voor een spectaculaire start gezorgd van de ADE 2018 feesten. En dat verbaasde me enigszins toen ik rond de klok van zeven uur langs de verlichte A’DAM Toren fietste en de tegemoet komende passanten zich al gapend, slaap uit de ogen wrijvend, lopend of fietsend richting hun werkplek in onze mooie stad begaven.

A’DAM Toren woensdagochtend 17 oktober. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Na aankomst bij de Westerunie was het de beurt aan mezelf om eens flink in mijn ogen te wrijven bij het zien van honderden fietsen die gestationeerd stonden naast ‘de ochtendclub’ op het Westergasterrein.

Aankomst Westerunie. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De verbazing werd groter nadat ik naar binnen was gewandeld. Enkele honderden mensen gingen compleet los aangesterkt door het optreden van artiesten en bijgestaan door Daybreaker-medewerkers die onder andere yoghurtjes, bananen en flesjes aanboden aan het feestende ochtendpubliek.

De dansmenigte bestond uit enthousiaste vrienden en vriendinnengroepen maar ook groepjes collega’s hadden de weg naar de Westerunie gevonden. Nadat ik binnen een energie boost had opgedaan en tevreden weer naar buiten liep gingen Amsterdammers zichtbaar voldaan met bijvoorbeeld een laptoptas voor in het kratje op de fiets richting hun werk.

Ons applaus voor Daybreaker Jungle Party voor dit heerlijke concept.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Voorbereiding DJ hotel in volle gang