David Guetta – ‘A Life in Music’ bij DeLaMar

David Guetta – ‘A Life in Music’ bij DeLaMar

Vrijdag 19 oktober kunnen David Guetta fans in het Amsterdamse DeLaMar theater zonder enige vorm van twijfel hun hart ophalen. De populaire Franse DJ is toegevoegd aan de lijst van ADE Pro. Dat heeft de organisatie van het Amsterdam Dance Event woensdag 10 oktober 2018 bekend gemaakt.

David Guetta zal tijdens ‘A Life in Music’ onder meer ingaan op de vraag hoe zijn prachtige DJ-prestaties tot stand zijn gekomen.

Het hele bericht over de toevoeging van de DJ die onder meer samenwerkte met Nicki Minaj, Lil Wayne, J Balvin, Rihanna, Justin Bieber en Sia leest u op de website van het Amsterdam Dance Event.

Over ADE

Sinds de oprichting in 1996 is het Amsterdam Dance Event (ADE) uitgegroeid tot de toonaangevende zakelijke conferentie en festival van de wereldwijde elektronische muziekscène. Het is de plek om de nieuwste ontwikkelingen te zien en te ontdekken: van muzikale trends en opkomende talenten naar de meest recente uitvoeringen van dansers-pioniers en superstars. Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door de stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van BUMA.

vrijetijdamsterdam.nl

Credits: YouTube David Guetta

Gerelateerd artikel: ADE 2018 stuiterend door de Melkweg