Amsterdam Dance Event 2018 – GAIA PARADISO
Foto: Eerder ADE feest in de Paradiso. Credits Andre Pessireron

Amsterdam Dance Event 2018 – GAIA PARADISO

Paradiso kent op woensdag 17 oktober 2018 een mooi feest op de eerste dag van het Amsterdam Dance Event. Het gebouw dat normaal de poptempel wordt genoemd zal tijdens ADE een ware house tempel zijn. Woensdagnacht vanaf twaalf uur tot vijf uur de volgende ochtend zijn niemand minder dan Armin van Buuren en Benno de Goeij te gast.

Armin en Benno produceren al samen sinds de jaren negentig

“Dj/producer Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren ’90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alter ego te vormen.

Met GAIA slaat het duo een verbinding tussen oud en nieuw en overstijgt het alle genres binnen de dance muziek. “Door de jaren heen hebben we een verscheidenheid aan synths, beats en loops gecreëerd die meer underground waren en die niet altijd bruikbaar waren voor de sound en het genre waar ik vooral bekend om sta. Daarnaast hebben we altijd zoveel plezier gehad met het experimenteren met verschillende genres dat we het tijd vonden hier wat mee te doen, zo is GAIA ontstaan”, aldus Armin van Buuren, via het ADE facebook event van de Paradiso.

Een unieke mix van hun grootste hits

“Tijdens het Amsterdam Dance Event zal GAIA een unieke mix laten horen van hun grootste hits zoals ‘Tuva’ en ‘Crossfire’, onuitgebrachte nummers en opvallende visuals die op artistieke wijze blenden met de muziek en zo een geheel vormen”, is ten slotte nog te lezen in het bericht van de Paradiso.

Meer info & tickets via paradi.so/GAIA-ADE

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Unieke Bootveiling van boten uit de Amsterdamse grachten

Gerelateerd artikel:

Oliver Heldens te bewonderen in de Q-Factory 

Amsterdam Dance Event 2018 bij Rokin 75