VTA @ Night
VTA official pattern.

Beste bezoeker,

Zoals u wellicht heeft gemerkt doen we momenteel verslag van ADE 2018 tijdens de nacht. Dit blijven we doen tot en met het einde van het Amsterdam Dance Event 2018. We doen verslag via vrijetijdamsterdam.nl en de volgende social media kanalen:

FB -> Facebook.com/vrijetijdamsterdam.nl, Insta -> Instagram.com/vrijetijdamsterdam.n, Snapchat -> vrijetijdams

Constant op zoek naar leuke foto’s en videofragmentjes

We blijven constant op zoek naar leuke foto’s en video fragmentjes die wij graag van jullie ontvangen. Dit kan via e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl maar ook via een berichtje naar één van onze social media kanalen.

Een vijfdaagse cultuur manifestatie

Amsterdam Dance Event (ADE) is, behalve conferentie en festival, inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaagse culture manifestatie, met meer dan 2500 artiesten in alle clubs en concertzalen én een groeiend aantal artiesten die hun werk vertonen in het dagprogramma, met filmvertoningen, talks, audiovisuele installaties en crossovers met andere kunstdisciplines.

30 jaar Dutch Dance

Nog tot en met 21 oktober wordt onder andere ruim aandacht besteed 30 jaar Dutch Dance, met onder meer de première van een driedelige VPRO-documentaire en de presentatie van een naslagwerk in boekvorm. Zuid-Korea was dit jaar het focusland waardoor veel werd stil gestaan bij de snelgroeiende Zuid-Koreaanse muziekscene. Op meerdere conferentie- en festivalonderdelen werd getoond van wat Zuid-Korea te bieden heeft.

Namens VTA,

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Wederom record aantal bezoekers ADE 2018