Underworld oefent onder Rijksmuseum

In de stromende regen konden pechvogels zonder kaartje toch nog een stukje meepakken van de muziekklanken van de Britse house en techno fenomenen van Underworld.

Rond zeven uur oefende de mannen uit Cardiff

Rond zeven uur oefende de mannen uit Cardiff alvast voor hun exclusieve optreden die ze vanavond onder het Rijksmuseum geven in het kader van het Amsterdam Dance Event 2017.

Underworld-fans moesten zich registreren

Underworld-fans moesten zich vooraf registreren voor het concert, omdat er een beperkt aantal tickets beschikbaar waren en zodoende verzamelden er rond zeven uur vanavond een aantal fans bij het Rijksmuseum. Zij moesten zich aan de regels houden en kregen van de met regen ondergelopen beveiligers te horen dat ze niet verder mochten dan tot het hek.

“Hier moet je toch gewoon bij kunnen zijn als Amsterdammer”, zegt de Amsterdamse Edith Mansoor tegen VTA. Edith bedacht zich geen moment toen ze hoorde dat het concert exclusief toegankelijk was en stond rond zeven uur klaar bij het Rijksmuseum.

Underworld oefent onder het Rijksmuseum
Edith Mansoor kon zonder kaartje en ondanks de regen toch van Underworld genieten.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

“Ik heb een neusje voor dit soort dingen. Ik wist dat als ik zou gaan dat ik ze nog wel zou kunnen zien. En je ziet het maar. Ik volg het Amsterdam Dance Event al vanaf de beginjaren. Toen was het kleiner, en meer gecentreerd rond de 9 straatjes. Dan ging ik vaak mee aan de zijde van de onlangs overleden Frank Buis zodat ik toch nog beroemdheden kon fotograferen.”

Underworld begint vanavond om 21:00 uur aan hun twee uur durende exclusieve ADE concert. Speciaal voor teleurgestelde fans is het concert van Underworld live te volgen via een stream op Facebook.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Lees ook ons laatste artikel over ADE 2017.

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting