Pllek debuteert bij ADE
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Pllek debuteert bij ADE

Zojuist heeft Pllek uit Amsterdam-Noord bekend gemaakt dit jaar voor het eerst volwaardig mee te doen met het Amsterdam Dance Event 2017. Het vierdaagse programma van Pllek valt onder de naam Pllek Live Stage en vindt plaats in de zaal naast het restaurant.

Samenwerking

Van donderdag 19 oktober tot en met zondag 22 oktober zal er elke avond een samenwerking zijn met lokale en internationale organisaties, waarbij de focus ligt op live elektronische muziek met een scherp randje en een alternatieve sound. De samenwerking zal geschieden met Club Sehnsucht (Amsterdam), Nightcare (Amsterdam), Aspirations (Amsterdam) en ZZK Records (Buenos Aires, Argentinië).

Alternatieve combinatie

Producers, DJ’s en live bands komen tijdens Amsterdam Dance Event samen bij Pllek Live Stage om de andere kant van het jaarlijkse dance event te belichten. Geen loeiharde techno, maar een alternatieve combinatie van live elektronische muziek, underground en exotische vibes.

Pllek Live Stage

Pllek Live Stage is het maandelijkse concept van Pllek voor nieuwsgierige muziekliefhebbers. Elke eerste donderdag van de maand presenteert het podium twee opvallende live bands, ondersteund door gedurfde DJ-sets. Een energieke, verrassende en exotische reis door niet-westerse muziekgenres en hedendaagse elektronica. Tijdens het Amsterdam Dance Event ligt de focus op deze hedendaagse elektronica, maar dan wel live en in combinatie met live bands.

vrijetijdamsterdam.nl