LEGENDARY ADE NIGHT IN THE SUPPERCLUB
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

LEGENDARY ADE NIGHT IN THE SUPPERCLUB

Een krachtenbundeling tussen de Upperclub & OH1OH gaat er in de Supperclub op zaterdag 21 oktober, ’s nachts van twaalf tot vijf, voor zorgen dat bezoekers een onvergetelijk ADE hoogtepunt mee naar huis kunnen nemen.

Tijdens ADE wordt de club aan de Singel in Amsterdam omgetoverd tot één groot feestgeheel met op twee dansvloeren een ruime keuze aan spetterende artiesten én niet geheel onbelangrijk, een aantal mystery guests waaronder enkele ervaren DJ’s uit de uitgaansscene.

“De cocktails staan koud en de champagne zal rijkelijk in de rondte vliegen. Wij toveren de hele Supperclub om tot een party valhalla vol met lasers, confetti, ballonnen, modellen, liefde, block rocking beats en een hoop good vibes”, is te lezen op de FB pagina van het evenement.

Bougenvilla

In de mainroom draaien onder andere het Nederlandse DUO Bougenvilla bestaande uit Shefida Nagel en Jeremy van der Hoeven. Zij zijn bekend geworden met hun single Homeless, het nummer dat in de hele wereld bekendheid heeft.

DJ Licious

In de hoofdzaal neemt de in België gevestigde DJ Licious plaats achter de draaitafels. Voor de Belg is het zijn laatste optreden tijdens het Amsterdam Dance Event. Hij begint donderdag in de Hotel Arena, stoot door naar Air Amsterdam en via de Nyx en 538 dance department sluit hij af in de Supperclub. “Amsterdam Dance Event, you are looking beautiful this year! DJ Licious is feeling excited in Amsterdam”, blikte de artiest vorige week al vooruit via zijn website.

Irwan

Irwan loopt ook al wat jaartjes mee en heeft wereldwijd zijn sporen verdiend. De in Amsterdam woonachtige DJ staat bekend als één van de betere eclectic-dj’s in Europa. Hij vloog dit jaar al de hele wereld over en zaterdag draait hij in Mokum.

La Fuente

Kleurrijk, energiek en veelzijdig. Zo wordt DJ La Fuente omschreven. La Fuente kent de dans-scene van binnen en van buiten en draait al 15 jaar op rij de clubs plat. Met 350 shows reisde hij in 2016 de wereld over en bezocht heel veel festivals en clubnachten. Afgelopen zomer deed hij 90 shows in 65 dagen met 60 verschillende vluchten. Hij bezocht Europa, Amerika, Azië en Zuid-Amerika.

Mr. Belt & Wezol

DJ duo van eigen bodem. Vrijdag staan ze tijdens ADE in Club Nyx en zaterdag maken ze hun opwachting in de Supperclub. Het duo heeft een grote liefde voor dansmuziek en het produceren daarvan. En het leuke van alles, het zijn ook nog gabbers van elkaar.

Pep & Rash

Pep & Rash, het Nederlandse DJ duo is ook van de partij. Het tweetal bracht dit jaar nog een nummer uit onder de label van niemand minder dan DJ Tiësto. Pep & Rash is een produceren zelf ook en komen uit een klein stadje in Zeeland.

TV Noise

Jelmer ten Hoeve en Jasper Gelderblom van de platenlabels: Spinnin’ Records en Warner Music Group zijn nog relatief jong en talentvol en hebben nog een mooie carrière in het vooruitzicht. Ze kunnen weer een sprongetje maken met hun optreden bij de Supperclub in Amsterdam tijdens ADE 2017.

Sophie Francis

Is een 18-jarig top talent. Ze maakt grote stappen richting de top van de dance-wereld. Eerder dit jaar draaide de DJ op het grootste electronische muziekfestival ter wereld, en ze stond op het podium met de nummer 1 DJ van de wereld Martin Garrix. Daar wordt ze volgens velen mee vergeleken maar daar wilt ze zelf niks van weten.

Tony Junior

Tony ‘Peroni’ Junior, geboren in 1989 als Tony Claessens, is een Nederlandse DJ. Hij heeft hits gehad in Nederland, de US en in Frankrijk. Hij werkte samen met bekenden zoals Nicolas Nox, Tiësto, en bekende buitenlandse artiesten. Zijn vader, Toni Peroni, komt ook uit de muziekwereld. Het is zoonlief Toni Junior dus met de paplepel ingegoten.

Mc Tjen – Vato Gonzalez

The MC of Dirty House, Crowd Control, Vato Gonzalez. Wat een rammer. Check het filmpje maar.

Urban

Liefhebbers van R&B en HipHop komen zaterdag ook niks tekort. “Glij de trap af, open de deuren van het APT, en je wordt op je wenken bediend. Speciaal voor ADE hebben we Touchdown, Hip-hop & R&B”, aldus de organisatie van het evenement.

Lakeem & Danny Dubb

Het Almeerse DJ duo Lakeem & Danny Dubb timmeren aan de weg. De afgelopen zomer traden ze op door heel Nederland en onlangs sloten ze het festivalseizoen af bij KAFTIVAL. Zij zijn resident van Echoes of the Future!

Invictim

Deejays draaien overuren met ADE. Zo ook Invictim. Zijn ADE 2017 avontuur start bij de Supperclub op zaterdag en op zondag heeft de DJ drie feesten op het programma staan. Club Prime ADE closing party, Billy’s Wasserette en de R & B special bij Air Amsterdam.

Darren Deandre

Deze DJ begon zijn carrière al op 14-jarige leeftijd en komt uit de stal van DJ School Amsterdam. Deze DJ school is opgericht door de broers Meijs. De gebroeders, twee succesrijke DJ’s kwamen er achter dat ze niet alleen het publiek in vervoering konden brengen maar ook talent hebben op het gebied van coaching en kunnen fungeren als inspiratiebron voor jong talent.

DJ Ballantine

Ballantine weet niet van stoppen. Hopt van club naar club in het Amsterdamse nachtleven. Dit jaar draaide de DJ onder andere in Bitterzoet, ClubUp, ABE, club NYX en stond hij op het Vunzige Deuntjes Festival.

Treybeatz

Nog zo’n vastbijter in het Nachtleven. Treybeatz, gaat ook van club naar club in Amsterdam met uitstapjes naar Almere.

ADE 2017

ADE, het allergrootste conferentie en clubfestival van de elektronische muziekindustrie, is nog nooit zo groot geweest als dit jaar. In de hoofdstad maken vanaf woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober over de 2500 artiesten en 550 sprekers hun opwachting in één van de 160 locaties van ADE. Daarmee is het aantal artiesten en locaties wederom omhoog gegaan. De personen die het Amsterdam Dance Event organiseren verwachten voor de editie in 2017 meer dan 375.000 bezoekers vanuit het binnenland én vanuit het Buitenland. ADE is in handen van de Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma.

Supperclub

In de Amsterdamse Supperclub kun je naast goed feesten nog veel meer leuke dingen doen. Zo is er onder meer een restaurant en galerij. In de club hebben ze ruimte voor 545 personen, en kunnen geïnteresseerden evenementen organiseren. De Supperclub heeft ervaring met geslaagde productlanceringen, modeshows, culinaire events, presentaties, exposities en clubnachten. Ze hebben een creatief team van chefs, artiesten, entertainers, dj’s en vj’s die ingezet kunnen worden om aan de wens van de klant te voldoen.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook ons een kijkje op onze pagina uitgaan en volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van de activiteiten in de hoofdstad.