HYTE ADE vier keer in de Warehouse Elementenstraat

HYTE ADE vier keer in de Warehouse Elementenstraat
Warehouse Elementenstraat Foto: vrijetijdamsterdam.nl

HYTE ADE vier keer in de Warehouse Elementenstraat

HYTE, de evenementenorganisatie, die wereldwijd snoeiharde house feesten organiseert, is ook tijdens ADE 2017 goed vertegenwoordigd. HYTE komt op de proppen met vier vette feesten, die in Nederland zoals gebruikelijk worden gegeven in de Warehouse aan de Elementenstraat de hoofdstad. Drie dagen lang krijgen bezoekers tijdens HYTE ADE een line-up voorgeschoteld om je vingers bij af te likken.

Line-up HYTE ADE

Vrijdag is tot aan de nok toe uitverkocht. Tijdens de ADE opening van HYTE draaien dan Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Sonja Moonear, Steve Rachmad, Ferro, CLUB BY FUSE, Enzo Siragusa, Archie Hamilton b2b Rossko, Seb Zito en Rich NxT.

Zaterdag overdag maken MARCEL DETTMANN, Robert Hood // Floorplan, Dekmantel Soundsytem, Ryan Elliott, DJ Stingray en Dj Deep hun opwachting in de loods in Mokum.

De zaterdagavond editie met de artiesten Chris Liebing (6hr Set), Pan-Pot, Rod Malmok, Monoloc (Official), Marco Faraone, Club, Cuartero, Wouter S. en Man With No Shadow, is evenals de vrijdag volledig uitverkocht.

Zondag wordt afgesloten met een ram fuif door LOCO DICE, Guti live, William Djoko, CLUB by SlapFunk Records, Samuel Deep x Julian Alexander, Locklead x Anil Aras en POV live.

Vier keer op rij

HYTE is voor het vierde opeenvolgende jaar van de partij tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Het feest is puur gericht op de muziek en interactie tussen het publiek en de DJ’s. Mannen zoals Ricardo Villalobos, Chris Liebing en Loco Dice draaien al vanaf het eerste uur voor HYTE en waren ook aanwezig bij de eerste ADE editie van HYTE in 2014.

Symbolische opening

Dinsdag 17 oktober om 15.45 uur overhandigt Richard Zijlma, directeur van Amsterdam Dance Event, de bekende gele ADE Cube aan Roberts, als symbolische opening van ’s werelds grootste conferentie en clubfestival voor elektronische muziek. Dat gebeurt in Mary Go Wild, aan de Zeedijk 44 in Amsterdam.

Q&A met Chuck Roberts

De overhandiging wordt vanaf 15.00 uur voorafgegaan door een vraaggesprek met Chuck Roberts, die symbool staat voor de normen en waarden binnen de housecultuur. Een serieuze boodschap derhalve als aftrap van ADE. Samen met initiatiefnemer Absolut Vodka van dit vraaggesprek, wil ADE middels de honderdduizenden bezoekers die zij wereldwijd aantrekken een podium bieden voor dit belangrijke onderwerp. Direct na het gesprek met Roberts overhandigt Richard Zijlma samen met nachtburgemeester Mirik Milan de ADE Cube.

A’DAM Toren

Ter ere van het Amsterdam Dance Event is de A’DAM Toren dinsdag vanaf 19.00 uur geel verlicht. De organisatie van ADE komt dinsdag voor een openingsborrel bijeen in de membersclub van de toren. Richard Zijlma zorgt met een druk op de knop voor dat de toren geel kleurt.

ADE

Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste conferentie en clubfestival voor elektronische muziek, is groter dan ooit tevoren. Van 18 tot en met 22 oktober maken ruim 2500 artiesten en 550 sprekers hun opwachting in één van de 160 locaties. Daarmee is het aantal artiesten en locaties wederom gegroeid. De organisatie verwacht voor de 22e editie ruim 375.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: ADE radio538 nieuws