Grote namen kijken uit naar ADE editie Tomorrowland

Grote namen kijken uit naar ADE editie Tomorrowland
Foto bron en credits: Tomorrowland Facebook

“Aan Tomorrowland heb ik heel veel goede herinneringen overgehouden in de afgelopen jaren. Meest memorabele moment voor mij is toch wel de zomer van 2013 toen mijn zoon net geboren was en ik dit op de mainstage kon delen met alle fans”, vertelt dj Armin van Buuren terwijl hij enthousiast vooruit kijkt naar de 15-jarige jubileumeditie van Tomorrowland tijdens ADE 2019.

Naast Van Buuren brengen onder andere Tiësto , Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Netsky en vele anderen hun classics in een spectaculaire show in de Ziggo Dome. Zij beleefden allen onvergetelijke momenten op Tomorrowland. De wereldartiesten worden bijgestaan door het Amsterdamse Metropole Orkest.

Het toonaangevende Belgische muziekfestival Tomorrowland trekt voor de allereerste keer naar Amsterdam op 17 en 18 oktober. Tijdens Amsterdam Dance Event wordt het 15e feestjaar van Tomorrowland spectaculair afgesloten.

Tomorrowland belooft alvast alles uit de kast te halen en te zorgen voor een spectaculaire show, een ongeëvenaarde productie en muziek door internationale artiesten die de afgelopen jaren de Tomorrowland podia betraden. Our Story bezoekers zullen 3 uren lang worden meegenomen op een magische reis van 15 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland met de meest iconische elektronische Tomorrowland-klassiekers.

Debby Wilmsen van Tomorrowland: “We hebben in de afgelopen maanden samen met de DJ’s en het Metropole Orkest hard gewerkt aan de opzet. Dat krijgt nu steeds meer handen en voeten. Het wordt een avondvullend programma met DJ’s die hun persoonlijke herinneringen aan Tomorrowland delen aan hand van hun hits. We brengen een drie uur durend spektakel voor alle leeftijden, waarbij stil zitten onmogelijk is. Gelukkig is dansen overal mogelijk, ook op de tribunes.”

Dimitri Vegas & Like Mike: “Logisch eigenlijk dat we voor de 15de verjaardag van Tomorrowland naar ADE trekken! ADE is the place to be in onze sector en iedereen komt er die ene week in oktober samen: dj’s, labelpartners, muziekkenners en natuurlijk niet te vergeten de muziekliefhebbers. We kijken er super hard naar uit om onze iconische platen te spelen tijdens Our Story! Dit wordt echt waanzin!”

Tijdens Our Story wordt het Metropole Orkest, een meervoudig Grammy-winnend orkest uit Nederland dat in 2014 een eigen Academy startte met toptalenten van Nederlandse en Belgische conservatoria, verwelkomd. Our Story wordt een reis door de vele hoogtepunten van Tomorrowland waarbij klassieke en elektronische muziek worden verzoend in een ongeziene show.

Symphony of Unity

De Metropole Academy – de eigen Academy van het Metropole Orkest dat de meest getalenteerde conservatoriumstudenten uit België en Nederland samenbrengt – voerde afgelopen zomer samen met gastdirigent Dirk Brossé een unieke symfonie uit die speciaal werd gecomponeerd voor de 15de verjaardag van Tomorrowland.

De kaartjes voor deze unieke show vliegen de deur uit, in binnen- en buitenland. Alle staanplaatsen zijn inmiddels uitverkocht en ook de nog beschikbare plaatsen op de tribune zijn schaars. Meer dan 100 verschillende nationaliteiten zullen zich verenigen tijdens Our Story. Bovendien neemt deze show een unieke plaats in tijdens Amsterdam Dance Event, omdat deze toegankelijk is voor alle leeftijden. Info en tickets via ourstory.tomorrowland.com

Over ADE

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is wereldwijd hét toonaangevende platform voor elektronische muziekcultuur en innovatie. De 24e editie van de conferentie en het festival vindt plaats van 16 tot en met 20 oktober 2019. ADE wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event.

vrijetijdamsterdam.nl