DJ Moxie gaat los in de Sugar Factory

We pakten met VTA een stukje mee van DJ Moxie in de Sugar Factory aan de Lijnbaansgracht. Zoals je kunt zien op het filmpje was ze helemaal in haar element. Het publiek erom heen trouwens ook. Naast DJ Moxie vermaakte Leon Vynehall, Matthew Herbert, Shanti Celeste en Chaos In The CBD de dance liefhebbers. Na het feest zijn ze er nog niet klaar mee bij de Amsterdamse nachtclub. Er staat tot in de vroege uurtjes één van de vier after party’s die ze tijdens ADE organiseren op het programma.

De nachtclub aan de Lijnbaansgracht organiseert tijdens het grootste internationale dance evenement maar liefst vier after party’s. Naast deze vervolgfeestjes staan er natuurlijk ook de reguliere feestjes op het programma én zelfs een onofficiële ‘preparty’.

Deze ‘preparty’, Techno Tuesday, is op dinsdag 17 oktober en de toegang is gratis. Van woensdag tot en met zondag is het tijd voor de reguliere ADE knallers. De Sugarfactory slaat evenals vorig jaar de handen ineen met de Amsterdamse concertzalen Melkweg en de Paradiso om ook dit jaar live elektronische muziek een prominente plek binnen het grootste clubfestival ter wereld te bieden.

Voor het hele programma volg je de Facebook-pagina van de Sugarfactory.

vrijetijdamsterdam.nl

 

vrijetijdamsterdam.nl