Dansend over ‘t IJ tijdens ADE special Hed Kandi

Dansend over ‘t IJ tijdens ADE special Hed Kandi

Bezoekers genoten vannacht van Hed Kandi’s ADE special op de OCEANDIVA. Het feest duurde van tien uur ’s avonds tot vier uur ’s nachts waarbij het indrukwekkende schip van twaalf tot twee over ’t IJ voer.

De dance liefhebbers genoten met een hoop champagne, bijzondere decoratie, saxofoon, house en begeleidende zang van weer een bijzondere editie van het luxueuze feest.

Hed Kandi

Na haar start in 1999 in London is Hed Kandi, mede door de prachtige visuals van mode-illustrator Jason Brooks, uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De uplifting house music van Hed Kandi staat op compilaties als Disco Kandi, Back to Love, Disco Heaven, en Beach house. De bekroonde feesten van Hed Kandi vinden jaarlijks plaats in onder andere Londen, Tokio, Barcelona, Las Vegas en in de zomer wekelijks op Ibiza. Hed kandi is al sinds 2002 actief in Nederland met feesten in unieke locaties als Het Concertgebouw, de Heineken Music Hall en het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam.

Amsterdam Dance Event, grootste conferentie en clubfestival

Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste conferentie en clubfestival voor elektronische muziek, is groter dan ooit tevoren. Van 18 tot en met 22 oktober maken ruim 2500 artiesten en 550 sprekers hun opwachting in één van de 160 locaties.

Aantal artiesten en locaties wederom gegroeid

Daarmee is het aantal artiesten en locaties wederom gegroeid. De organisatie verwacht voor de 22e editie ruim 375.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Stichting Amsterdam Dance Event, initiatief van Buma

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees hier een gerelateerd artikel aan het Amsterdam Dance Event.