Club Air lijkt klaar voor Amsterdam Dance Event
Muurschildering bij Air Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Club Air Amsterdam lijkt klaar voor het Amsterdam Dance Event

Op de deuren van de entree van de nachtclub pronkt een prachtige geel zwarte muurschildering. Air Amsterdam geeft tijdens ADE 2017 zes feesten.

Ook in de rest van de stad begint het mondjesmaat zwart en geel te kleuren. Zo zien we bij Club NYX een groot doek hangen en lijken ze er bij de Escape ook al helemaal klaar voor.

Club Air Amsterdam lijkt klaar voor het Amsterdam Dance Event
De Escape.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Dinsdag 17 oktober om 15.45 uur overhandigt Richard Zijlma, directeur van Amsterdam Dance Event, de bekende gele ADE Cube aan Roberts, als symbolische opening van ’s werelds grootste conferentie en clubfestival voor elektronische muziek. Dat gebeurt in Mary Go Wild, aan de Zeedijk 44 in Amsterdam.

Club Air Amsterdam lijkt klaar voor het Amsterdam Dance Event
Club NYX heeft het programma voor ADE al klaar hangen. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste conferentie en clubfestival voor elektronische muziek, is groter dan ooit tevoren. Van 18 tot en met 22 oktober maken ruim 2500 artiesten en 550 sprekers hun opwachting in één van de 160 locaties. Daarmee is het aantal artiesten en locaties wederom gegroeid. De organisatie verwacht voor de 22e editie ruim 375.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma.

vrijetijdamsterdam.nl

VTA schreef meerder artikelen over het Amsterdam Dance Event. Ze staan op onze pagina uitgaan.