ADE x Spaces: ADE Netwerklunch en Brain Hacking Breakfast

Spaces doet volop mee tijdens het Amsterdam Dance Event 2019. Naast het faciliteren van werkruimtes tijdens de ADE-werkweek, organiseert Spaces inspirerende, inhoudelijke ADE gerelateerde programma’s. Bij het Amsterdamse coworking-concept Spaces kun je ADE starten met een Pre-ADE netwerklunch en Brain Hacking Breakfast. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Starten met gezonde lunch

Tijdens de netwerklunch op 15 oktober kun je ADE in het pand aan de Vijzelstraat starten met een uiterst gezonde lunch. Tijdens het samenzijn krijg je de mogelijkheid met ADE-programmeurs te praten over alles met betrekking tot de programmering van ADE 2019.

Brain Hacking Breakfast

Donderdag wordt Brain Hacking Breakfast georganiseerd. Tijdens deze ontbijtsessie vertelt Wout van Helden alles over de functionaliteit van hersenen, de impact van de juiste voedingsstoffen en hoe dit je levensstijl, productiviteit en effectiviteit beïnvloedt.

Van fouten moet je leren

Op donderdagavond vindt bij Spaces de Amstel FuckUp Nights plaats. Onder het motto ‘van fouten moet je leren’ delen verschillende ondernemers uit de dance-industrie, zoals producers, dj’s en andere helden hun persoonlijke en professionele ‘fuckups’. Netwerk, lachen en leren staan tijdens deze avond centraal. Voor dit event kun je je niet meer opgeven.

Lady bee en vrouwelijk dj talent

Vrijdag wordt tijdens Female DJ’s x Friday Drinks het ADE weekend ingeluid. Spaces, SheSaid.So en DJ Lady Bee bieden aanstormend, vrouwelijk dj talent een podium om hun sound te laten horen. Samen luiden ze het ADE weekend in, met uitzicht over Amsterdam vanaf de rooftop van Spaces Vijzelstraat. Dit event is uitverkocht.

Officiële werkplek van het Amsterdam Dance Event

Spaces is voor de tweede keer officieel de werkplek van het Amsterdam Dance Event (ADE). Spaces speelt met zijn unieke coworking-concept in op de zakelijke kant van de snelgroeiende dance-industrie en voorziet professionals tijdens ADE in hun behoefte naar inspirerende ruimtes om te ontmoeten, werken en te vergaderen.

Vergadering, interviews en events

In de week van ADE zijn er op drie centraal gelegen Spaces locaties; Spaces Vijzelstraat, Spaces Herengracht en Spaces Keizersgracht – op werkdagen van 14 tot 18 oktober – verschillende ruimtes te huur waar zowel ADE-kaarthouders als de zakelijk ADE-delegatie terecht kan voor vergaderingen, interviews en events rondom ADE. De openbare ruimtes zijn kosteloos beschikbaar voor ADE Delegates.

Over Spaces

Spaces biedt een inspirerende kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimtes, zijn er memberships en vergaderzalen om te helpen denken, creëren en samen te werken. Spaces heeft als doel om een inspirerende omgeving met ondernemersgeest te bieden waar ideeën tot stand kunnen komen, een bedrijf zich ontwikkelt en waardevolle relaties kunnen ontstaan. Spaces heeft wereldwijd meer dan 110 locaties.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Amsterdam Dance Event – ADE 2019