ADE maakt volledige programma ADE LIVE bekend

ADE maakt volledige programma ADE LIVE bekend
Photocredits: Henrik Schwarz Tomdoms

Voor het vierde jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen ADE. Paradiso en Melkweg bundelen opnieuw de krachten tijdens ADE LIVE: een tweedaags festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische live acts ontdekken en de gevestigde namen eren. ADE LIVE vindt plaats op woensdag 16 oktober (Paradiso) en donderdag 17 oktober (Melkweg).

ADE LIVE is in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van het Amsterdam Dance Event. Tijdens vorige edities waren het grootheden als Fatima Yamaha, Hercules & Love Affair en Roísín Murphy, naast (toen nog) opkomende acts als Marie Davidson en Phlake, die lieten zien dat elektronische livemuziek een prominente plek verdient op de ADE menukaart.

Dit jaar is het aan de meeslepende elektronica grootmeester Apparat om het festival te leiden. Met verrassingen als de Belgische leftfield popzangeres Charlotte Adigéry of de laidback vibes van Catching Flies valt er ook deze editie genoeg te ontdekken.

De volledige line-up op woensdag 16 oktober in de Paradiso bestaat uit Haelos, Yellow Days, Larry Gus, Warhola, Oklou, OTHA en Meetsysteem. Voor Donderdag 17 oktober in de Melkweg bestaat deze uit Apparat, HVOB, Tourist, De Sluwe Vos live, Matias Aguayo, Catching Flies, Charlotte Adigéry en Polynation.

Tickets voor beide avonden zijn verkrijgbaar via de ADE site. Ook dit jaar is er een passe-partout beschikbaar dat toegang geeft tot het volledige ADE LIVE programma. De kaartverkoop start op vrijdag 2 augustus om 10:00 uur. ADE LIVE is ook toegankelijk voor mensen in het bezit van een ADE Pass, het ticket dat toegang geeft tot het volledige ADE-programma.

Over ADE

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is wereldwijd hét toonaangevende platform voor elektronische muziekcultuur en innovatie. De 24e editie van de conferentie en het festival vindt plaats van 16 tot en met 20 oktober 2019. Voor tickets, meer informatie over ADE een volledig overzicht van alle tot dusver aangekondigde artiesten en sprekers: a-d-e.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Check ook ons blog over ADE 2019