ADE 2017: Lotgenoten met krachtenbundeling actief op 4 verschillende locaties

ADE 2017: Lotgenoten met krachtenbundeling actief op 4 verschillende locaties

Met vier events van donderdag tot en met zondag op verschillende locaties werkt Lotgenoten tijdens ADE 2017 samen met toonaangevende event-organisaties vanuit de hele wereld; Razor-N-tape, Oasis festival, AUS Music, Soul Heaven en House District.

Donderdag

De eerste locatie op donderdag 19 oktober is in Amsterdam-Oost bij Canvas op de 7e verdieping. De club, met van bovenaf een prachtig uitzicht over de hoofdstad biedt op de eerste dag van het Amsterdam Dance Event een podium aan de DJ’s Deetron, Jan van Kampen, Paul Woolford en Zal Saul. Deze avond wordt door Lotgenoten samen georganiseerd met het UK-label AUS Music.

Vrijdag

Tijdens de vrijdag van ADE slaat Lotgenoten de handen ineen met House District. De locatie is dan de Chin Chin Club aan de Amsterdamse Rozengracht in de Jordaan en op het toneel staan vrijdagnacht DJ’s QU, Hiver, Levon Vincent, Rahaan, Volcov en Wendel Sield.

Zaterdag

De zaterdagse programmering komt tot stand door de krachtenmengeling van Lotgenoten met het ‘Brooklyn-label Razor-N-Tape (link: https://soundcloud.com/razor-n-tape) duo’; JKriv & Aaron Dae. Hun DJ-stijl is een moeiteloze mix van oud en nieuw. Het dance-event vindt zaterdag plaats in Studio/K en herbergt de DJ’s David Morales, Dimitri uit Parijs, DJ Lode, Guy Gravier, Joey Negro, Nick Monaco, Perdu, Rahaan en Sy Sez.

Zondag

ADE wordt door Lotgenoten knallend ten einde gebracht in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Samen met organisaties Oasis uit Marokko en Soul Heaven uit Ibiza gaan de volgende DJ’s het publiek trakteren op heerlijke ADE klanken; Amine K, Beesmunt Soundsystem, François K, Guy Gravier, Jan van Kampen, Joey Negro, Louie Vega, Perdu, Prins Thomas, Space Dimension Controller en Meisje uit Tanzania.

vrijetijdamsterdam.nl

Heb je trouwens onderstaand ADE 2017 nieuws al gelezen? Echt een aanradertje.