ADE 2017: Fans voor Martin Garrix op het Rembrandtplein

ADE 2017: Fans voor Martin Garrix op het Rembrandtplein

Dinsdagavond stonden enkele tientallen fans van Martin Garrix op het Rembrandtplein om een glimp van hun idool op te kunnen vangen. Martijn Gerard Garritsen zoals Garrix in het echt heet, was in het kader van ADE 2017 samen met David Guetta, Oud-Spice Girl Melanie C, Night Of The Proms. -Zangeres Jennie Lena en hoofd Centrum Seksueel Geweld Iva Bicanic te gast bij het programma RTL Late Night van presentator Humberto Tan.

Dringen 

Na afloop van de talkshow was het weliswaar dringen geblazen voor de fans, maar hadden ze geluk dat de nummer 1 dj van de wereld, Martin Garrix toch even de tijd voor ze nam en met menig fan een selfie nam.

ADE 2017: Fans voor Martin Garrix op het Rembrandtplein
Fans wachten op Martin Garrix.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Dolgelukkige fans 

Nadat Garrix was ingestapt in zijn BWM met chauffeur en het Rembrandtplein had verlaten dropen de dolgelukkige fans al lachend van het plein, met in hun hand nog de telefoon met het ‘heilige’ beeldmateriaal.

Fans voor Martin Garrix op het Rembrandtplein
Deze fans verlieten dolblij het Rembrandtplein.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Pop-up

Evenals vorig jaar zal Martin Garrix tijdens ADE zijn eigen pop-up store openen. De winkel opent woensdag om 10:30 ’s ochtends. De jonge beroemdheid is zelf tot 13:30 in de middag in de tijdelijke winkel aanwezig om handtekeningen en foto’s aan zijn fans uit te delen. De winkel zit in het Art’Otel aan de Prins Hendrikkade 33 en fans kunnen daar terecht om exclusieve merchandise van Martin Garrix aan te schaffen.

Optredens

De nummer 1 DJ van de wereld opent woensdag 18 oktober 2017 zijn reeks optredens met de 538-showcase in het The Student Hotel in Amsterdam-Oost. Garrix draait daarna op vrijdag 20- en zaterdag 21 oktober in de Amsterdamse RAI.

Naast de pop-up store en de optredens van Martin Garrix kunnen zijn aanhangers in het DeLaMar Theater een kijkje nemen achter de schermen. Ook doet de pas 21-jarige DJ mee aan enkele andere ADE playground events.

vrijetijdamsterdam.nl