ADE 2017: AFAS LIVE DECOR VOOR SEXY BY NATURE

ADE 2017: AFAS LIVE DECOR VOOR SEXY BY NATURE
AFAS Live Foto: vrijetijdamsterdam.nl

ADE 2017: AFAS LIVE DECOR VOOR SEXY BY NATURE

AFAS LIVE doet ook volop mee aan het Amsterdam Dance Event 2017. Zij zijn op zaterdag 21 oktober 2017 van 22:00 uur tot 05:00 uur het decor voor de Sexy By Nature ADE showcase hosted by Amsterdammers Sunnery James & Ryan Marciano. ‘De grootste indoor club nacht tijdens de grootste week van de wereld in elektronische dansmuziek’, aldus een woordvoerder van de organisatie.

Sunnery James & Ryan Marciao

Bezoekers kunnen tijdens het Amsterdam Dance Event Sexy By Nature een nacht verwachten met de energieke en funky geluiden van het succesvolle DJ-duo James en Marciano. Verder zijn er Nederlandse en internationale DJ’s, uitgenodigd die volgens de organisatie van het feest de bijzondere sfeer van Sexy By Nature zullen uitstralen.

Sam Feldt

De pas 24-jarige ‘ster in wording’ Sam Feldt (artiestennaam: Sammy Renders) maakt ook zijn opwachting tijdens ADE in de AFAS Live en gaat het publiek verblijden met bekende nummers zoals Summer On You, Show Me Love en Runaways.

Benny Rodriques en Bruno Martini

Nederlandse techno-legende Benny Rodrigues is ook aanwezig en de Braziliaanse ster Bruno Martini zal het directe succes van zijn stellar smash, Hear Me Now, die momenteel meer dan 400 miljoen views heeft op YouTube, ten gehore brengen.

Groovy en Funky House

Sexy By Nature heeft zich ontwikkeld als een groovy en funky house concept, waardoor bezoekers in een vipe raken. Door middel van een wekelijkse radiopresentatie, evenementen en stage hostings op wereldbekende festivals zoals Tomorrowland en Creamfields, maakt het tweetal Sunnery James & Ryan Marciano samen met alle andere DJ’s bezoekers wel aan het dansen.

LINE-UP Sexy by Nature (ADE 2017)

Sunnery James & Ryan Marciano
Sam Feldt
Benny Rodrigues
Bruno Martini
Special guest: Roger Sanchez
+ surprise acts

AFAS Live

De akoestiek in de Black Box (grote zaal) van AFAS Live staat erom bekend de beste akoestiek van Europa te hebben. Zij zijn meerdere malen genomineerd voor de gewilde Pollstar Award als beste internationale concertlocatie. Het concept van de AFAS Live, wat internationaal totaal vernieuwend is, biedt jaarlijks ruimte aan ongeveer 600.000 bezoekers.

vrijetijdamsterdam.nl

VTA schreef onlangs een ADE artikel dat bezoekers ook interessant vonden om te lezen.