538 verhuist studio naar grote hoogte tijdens ADE
De ADAM toren tijdens ADE 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Online radiostation 538 Dance Department zendt dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event drie dagen live uit vanuit de A’DAM Toren. De grootste dj’s en artiesten komen langs in de studio, maar ook jonge talenten en de ster-dj’s van morgen zijn te gast. David Guetta, Lucas & Steve, Ferreck Dawn, Mike Mago, Chocolate Puma, Reinier Zonneveld, Solardo en Oliver Heldens zijn nog maar de eerste namen uit de ADE-line up van 538.

De uitzendingen zijn te volgen via TV 538 en op vrijdag- en zaterdagavond komen ook de shows van Radio 538 vanuit Amsterdam. Dat nieuws maakte de radiozender vandaag bekend via haar eigen website.

Bekende dj’s

De programma’s worden gepresenteerd door de vaste dj’s Dennis Ruyer, Wessel van Diepen, Wietze de Jager, Igmar Felicia, Daniël Lippens, Barend van Deelen, Ivo van Breukelen, Niek van der Bruggen en Menno de Boer.

Menno de Boer

Menno de Boer – radio director 538: ‘538 heeft een groot dance-hart en daarom verhuizen we uiteraard onze studio tijdens ADE naar Amsterdam om dance in de volledige breedte aandacht te geven. Dance Department van Dennis Ruyer is een begrip en heeft een eigen online radiostation waarop 24/7 de beste dance wordt gedraaid.

Veelbelovende namen

Met dit station zenden we drie dagen lang live uit vanuit de A’DAM Toren met de beste dj’s en grootste, meest veelbelovende namen uit de scene. Ook in de reguliere programmering van de radiozender zal er tijdens ADE in de avonduren veel aandacht zijn voor het Amsterdam Dance Event. Dit wordt een week vol energie!’

Programma

Dance Department zendt vanaf donderdag 17 oktober tot en met zaterdag 20 oktober tussen 16:00 en 24:00 uur non stop live uit vanuit Amsterdam. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober komen de programma’s ‘Weekend Wietze’, ‘Global Dance Chart’ en ‘Dance Department’ vanuit de A’DAM Toren. De shows zijn ook live te zien op TV 538. Luisteraars kunnen erbij aanwezig zijn, aanmelden kan via de website van 538.

Actuele line-up

De actuele line-up is te vinden op de site van 538 Dance Department. De speciale uitzendingen zijn te beluisteren via: www.538.nl/dancedepartment en via DAB+ en JUKE. Er wordt uitgezonden op vrijdag 18 oktober tussen zes uur ’s avonds en twaalf uur ’s nachts en op zaterdag 19 oktober tussen 21:00 en 24:00 uur live uit vanuit ADE.

vrijetijdamsterdam.nl