Ultras Amsterdam kondigen sfeeractie voor Ajax – Juve aan

Ultras Amsterdam kondigen sfeeractie voor Ajax – Juve aan

Alles wijst erop dat het komende woensdag voor de wedstrijd van Ajax tegen Juventus gaat spoken naast de Johan Cruijff ArenA. De Ultras Amsterdam, de fanatieke fans van Ajax, roepen supporters op om 19:00 uur aanwezig te zijn aan de zuidzijde van het stadion.

“Het is een drukke periode voor menig Ajax supporter met om de 3-4 dagen een wedstrijd op het programma. Laten we deze positieve flow vast houden zowel op het veld maar vooral op de tribunes. Niemand kan meer wachten op de eerste kwartfinale tegen Juventus.

Door de jaren heen is er een aardige geschiedenis opgebouwd tegen deze spaghettivreters. Het wordt tijd dat we ze gaan verslaan, niet meer, niet minder.

Aanstaande woensdag zullen we dan ook aan de zuidzijde van het stadion een warming-up gaan houden. Hier zullen we de boel alvast op stelten zetten en de grond laten beven zoals alleen wij dat in Amsterdam kunnen. Ook al heb je geen kaart voor de wedstrijd dan kan je alsnog komen en in de omliggende kroegen de wedstrijd bekijken. Op tijd naar het stadion en vroeg naar binnen. JUVE MERDA”, is te lezen op het Instagram account van de Ultras Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: 8 x Ajax wint van Juventus, omdat….

Lees ook: Ajax Champions Leauge the road to the final