Zenuwslopende ontknoping nadert voor Aristos Amsterdam
Foto: Luc van Leeuwen

Zenuwslopende ontknoping nadert voor Aristos Amsterdam

Zenuwslopend. De Eredivisie handbalploeg Aristos Amsterdam verloor zaterdag onder leiding van interim-coach Barry Koenders met 25-24 de eerste play off wedstrijd in Oss met 25-24 van Olympia ’89. En dat houdt voor Amsterdams hoogst spelende handbalteam bij de mannen maar één ding in. Er moet zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Olympia ’89 gewonnen worden wil de ploeg ook het aankomende seizoen in de Eredivisie van start gaan.

“Wij van Aristos feliciteren de heren van Olympia ‘89 met hun mooie overwinning van vanavond. 25-24. Een terechte winnaar van deze spannende wedstrijd. Echter kent deze wedstrijd meerdere winnaars. De selectie van Olympia uiteraard voorop. Maar ook het publiek was vandaag een grote winnaar. Een heerlijk gelijk opgaande wedstrijd die spannend bleef tot het einde, dat wilt toch iedere handbal liefhebber. Maar ook onze eigen heren en Staff zijn erg tevreden met dit resultaat, wat uiteraard een prima uitgangspositie is voor de returnwedstrijd volgende week in Amsterdam”, is te lezen op de social media pagina van de ‘blauw/gelen’.

Assistent coach Remco Kensen na afloop van de wedstrijd via de website van Aristos Amsterdam: “Er gingen vandaag een hoop dingen goed. We verzaakten gewoon onze kansen af te maken. We kunnen goed leven met de uitslag van vandaag en hebben er alle vertrouwen in dat we volgende week een goede uitgangspositie hebben.”

De cruciale wedstrijd tussen Aristos en Olympia begint zaterdag 19 mei om 20:00 uur. Er worden een hoop toeschouwers verwacht. De club verzoekt publiek dan ook op tijd richting de sporthal te komen.

vrijetijdamsterdam.nl