VTA sportmoment van de maand: KEVIN KREUGER 

Het VTA sportmoment van de maand september komt op naam van handbalspeler Kevin Kreuger van Aristos Amsterdam.

De mannen van handbalvereniging Aristos Amsterdam hadden zich zaterdagavond 16 september in de Eredivisie naar het eerste punt van het seizoen geknokt. De ploeg van trainer/coach Maarten Roestenburg en assistent-coach Remco Kensen speelde toen thuis in de Aristoshal met 26-26 gelijk tegen Smezo/BFC.

Direct na het laatste fluitsignaal was de opluchting bij de Amsterdammers van de gezichten af te lezen aangezien de ‘blauw/gelen’ vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan hadden gekeken.

Tijdens deze spannende wedstrijd werd Aristos-speler Kevin Kreuger als wisselspeler 7 keer in het veld gebracht bij een verkregen penalty en hij faalde geen enkele keer. Na elke benutte penalty snelde de 29-jarige penalty specialist naar de kant en nam zonder te mopperen plaats op de reservebank naast assistent-coach Remco Kensen.

Kevin Kreuger (bijnaam: Freddy) verklaarde na afloop tegen een verslaggever van VTA het volgende: ”Dit is in principe mijn rol dit seizoen en ik kan daar uitstekend mee leven. Kijk, ik ben ook al bijna 30, hoor. Ik train net als de rest van de ploeg drie keer in de week en dat bevalt me uitstekend. Ik heb tot nu toe dit seizoen al 28 van de 31 penalty’s geraakt. Het gaat lekker zo,” aldus een glimlachende Kreuger.

De koelbloedigheid bij het benutten van de 7 penalty’s alsmede het schikken in de ‘bijrol’ levert Kreuger de titel sportmoment van de maand september op!

vrijetijdamsterdam.nl

VTA schreef eerder dit artikel over Aristos. Misschien vind je dit ook leuk om te lezen.

Gerelateerd artikel: Gaat Aristos uiteindelijk weer een lange neus trekken?