Strijdvaardig Aristos nipt onderuit tegen Hellas

Strijdvaardig Aristos nipt onderuit tegen Hellas
Archieffoto Aristos Amsterdam. Foto: Luc van Leeuwen

Strijdvaardig Aristos nipt onderuit tegen Hellas

De mannen van Aristos Amsterdam zijn in de Eredivisie nipt onderuit gegaan tegen Hellas. Thuis in de Aristoshal verloor de ploeg van Maarten Roestenburg met twee doelpunten verschil tegen de nummer 3 van de ranglijst. Het werd 28-30.

Aristos-trainer Maarten Roestenburg was na afloop ronduit tevreden over zijn ploeg. “We hebben het Hellas zo moeilijk mogelijk gemaakt. We maken per week sprongen, alleen moeten we iets constanter worden en meer gogme krijgen dan gaan we ook meer geluk afdwingen. Dat heb ik ook tegen de jongens gezegd na afloop.

De trainingsarbeid is top en je ziet steeds dat we meer als team voor elkaar willen werken. Ze lopen onderling ook niet op elkaar te zeiken en ze geven alles, waar ze vroeger nog weleens het koppie lieten hangen. Daardoor zijn we een moeilijk te kloppen ploeg voor iedere tegenstander.

Hellas was vandaag ook gewoon net iets beter maar we zijn niet afgeschoten. Niet met tien doelpunten verschil van het veld gegaan. Als wij zo doorgaan zoals we nu bezig zijn dan zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.

De aankomende wedstrijden spelen we tegen Houten en Tachos. Dat zijn moeilijke wedstrijden. Die wedstrijden gaan we als underdog in en willen we onze huid zo duur mogelijk verkopen. De wedstrijden die daarna volgen zijn belangrijk. Dan moeten we echt de punten pakken.”

Over Aristos Amsterdam

Aristos Amsterdam is Amsterdams hoogst spelende mannen team bij het handbal. Aristos Amsterdam speelt haar thuiswedstrijden in de Aristoshal. Ondanks dat de club in de Eredivisie speelt noemt het zichzelf een cultclub en hebben ze niet zoals de meeste clubs de ambitie om in de top mee te doen. Handhaving, daar zetten de blauw/gelen handbalspelers en de cluborganisatie ieder jaar op in.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Weleens een kijkje genomen op onze pagina sport?