Net geen adem genoeg voor stunt Aristos tegen koploper Houten
Floris Offerman (links op de foto) was de beste. Foto: Luc van Leeuwen / Handbalinside

Net geen adem genoeg voor stunt Aristos tegen koploper Houten

Amsterdams hoogst spelende handbalploeg bij de mannen is er zaterdagavond niet in geslaagd te stunten in de Eredivisie. Tegen Houten, één van de twee koplopers in de Eredivisie, werd met 25-35 verloren.

Maar, in tegenstelling tot de uitslag speelde Aristos voor het eigen Amsterdamse publiek een prima partij handbal. “Ze hebben goed gespeeld en we stonden zelfs na vijftig minuten handbal maar met 5 punten achter. En, vergis je niet, het is wel de koploper waar we tegen speelden”.

Roestenburg vervolgt: ”We konden het net niet lang genoeg volhouden, dat was jammer. Op het laatst maakte we teveel individuele fouten. Daarvoor lieten we echter prima handbal zien met veel creativiteit in het spel en we scoorden uit mooie aanvallen.

“Ik vind het een teamprestatie, maar als ik één uitblinker moet noemen bij ons dan is dat Florris Offerman. Hij was niet te stoppen en maakte de mooiste doelpunten”, reageert trainer Maarten Roestenburg op de vraag van VTA Sport wie er zaterdag de beste speler was.

“De wedstrijd geeft ons hoop richting de aankomende wedstrijden. We gaan het iedere week, zeg maar van wedstrijd tot wedstrijd, bekijken en gaan steeds het maximale resultaat proberen te halen”, laat de Aristos-trainer ten slotte weten.

Nadat de wedstrijd was afgelopen vierde Aristos Amsterdam nog het traditionele Halloween feest op de club. Een groot deel van Aristos, support het Nederlandse handbalteam en gaan daar in de regel ook geschminkt en al naar toe om sfeer te maken. Een buitenkansje om ook in Amsterdam te feesten met schmink laten ze bij Aristos dan ook zeker niet schieten.

Net geen adem genoeg voor stunt Aristos tegen koploper Houten
Twee oud Aristos-spelers tijdens een duel van het Nederlands team.
Foto credits: FotoReza

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: VOC wint ruim van Borhave en gaat als koploper naar Dalfsen