Kaartverkoop cruciaal duel Aristos en Olympia ’89 start woensdag

Kaartverkoop cruciaal duel Aristos en Olympia ’89 start woensdag

Eredivisie handbalvereniging Aristos Amsterdam heeft besloten de kaartverkoop voor de cruciale wedstrijd tegen eerste divisionist Olympia ’89 woensdag al van start te laten gaan. “Gelet op het feit dat er voor beide ploegen veel op het spel staat en onze sporthal geen mega capaciteit heeft hebben wij als bestuur besloten een voorverkoop te starten”, is te lezen in het officiële bericht op de website van Aristos Amsterdam.

De ‘blauw/gelen’ strijden met Olympia ’89 voor één plek in de Eredivisie. Doordat de eerste wedstrijd voor de Amsterdammers met een doelpunt verloren ging is een overwinning nodig met minimaal twee doelpunten verschil. Pas dan is Amsterdamse handbalclub verzekerd van een nieuw jaar in de Eredivisie.

Reserveren

Kaarten voor het duel kunnen vanaf woensdag 16 mei gereserveerd worden door te mailen naar tickets@aristosamsterdam.nl. Kaarten kosten € 3,50 per stuk en dan krijg je er zelfs nog gratis koffie of thee bij. De trouwen seizoenkaarthouders hoeven niet te reserveren. Kaarten dienen zaterdag 19 mei minimaal 30 minuten van te voren (19:30 uur) te worden opgehaald. Na 19:30 uur gaan de kaarten in de vrije verkoop. De wedstrijd zelf start om 20:00 uur.

“We hopen op deze manier alles in zo goed mogelijk banen te kunnen leiden. Ook wordt er na de wedstrijd in de kantine afscheid genomen van diverse spelers, gevolgd door (naar alle waarschijnlijkheid) een mooi handhavingsfeest”, aldus een woordvoerder van de handbalclub.

De Aristos Ultra’s

Aristos Amsterdam wordt zaterdag gesteund door een grote supportersschare waaronder de fanatieke Aristos Ultra’s. Zij sleepten Aristos er in de laatste wedstrijd thuis doorheen waardoor Aristos nu plaats neemt aan de play-offs.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Zenuwslopende ontknoping nadert voor Aristos Amsterdam 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here