Het team heeft vandaag alles gegeven
Archieffoto Aristos Amsterdam. Foto: Luc van Leeuwen
Het team heeft vandaag alles gegeven

Aristos Amsterdam heeft in de Eredivisiewedstrijd tegen BFC niet kunnen stunten. De ‘Blauw/gelen’ verlieten het speelveld in Limburg na een ruststand van 13-9 uiteindelijk met een nederlaag van 32-20.

Het team heeft vandaag alles gegeven

Ondanks het verlies was Aristos-coach Roestenburg toch te spreken over de verrichtingen van zijn ploeg. Maarten Roestenburg: ”Het team heeft vandaag alles gegeven. De tegenstander was zoals verwacht simpelweg een paar klassen beter. Desondanks heeft de ploeg een hoop kansen gecreëerd en zelfs 20 doelpunten gemaakt. Dat stemt me erg tevreden.”

Er ligt een mooie uitdaging met een jonge selectie

Aristos Amsterdam is het seizoen gestart met een nieuwe en jonge selectie. “Het zal daarom een zwaar seizoen worden, maar als de jongens alles geven, kunnen we het veel ploegen lastig maken. Er ligt een mooie uitdaging”, aldus de gretige Aristos-coach.

Een mooie club voor enthousiaste sponsoren

De Amsterdamse handbalclub moet niet alleen op het veld alles geven maar ook in de organisatie. De club is opzoek naar enthousiaste personen en bedrijven die zich als sponsor aan de vereniging willen verbinden. Amsterdammers en Amsterdamse bedrijven die affiniteit hebben met topsport, een echt vereniging gevoel hebben en graag een steentje willen bijdragen kunnen contact opnemen met de sponsorcommissie via telefoonnummer 06-13040825.

Volgend weekend speelt Aristos Amsterdam in de Aristoshal de thuiswedstrijd tegen E & O.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl