Feest bij Aristos na overwinning tegen Havas

Feest bij Aristos na overwinning tegen Havas
Foto: Luc van Leeuwen / Handbal Inside

Feest bij Aristos na overwinning tegen Havas

DEF-Fire/Aristos heeft net op tijd de rug gerecht en onder de druk van dreigende degradatie uitstekende zaken gedaan in de play-off serie die uiteindelijk gaat bepalen of de ‘blauw/gelen’ ook volgend seizoen hun opwachting zullen maken in de Eredivisie. Zelfs de met gezondheidsproblemen kampende coach Maarten Roestenburg was aanwezig. De trainer nam zelfs ouderwets de leiding, en zag net als een enorme berg toeschouwers in de Aristoshal zijn ploeg met 34-29 van Havas winnen.

De hele sporthal zat vol met supporters

En dat moest natuurlijk gevierd worden. Na afloop door de spelers, de supporters, enkele stafleden en zelfs de oud trainer. Roestenburg:”Een terechte overwinning. En de hele sporthal zat vol met supporters. Andere clubs waren ook aanwezig. Die Ultra’s hebben ons er echt doorheen gesleept zaterdag. Fantastisch.”

Twee wedstrijden moeten nu uiteindelijk de doorslag geven

Twee wedstrijden moeten nu uiteindelijk de doorslag geven wie er volgend jaar in de Nederlandse handbaleredivisie zullen spelen. De best-of-two tussen Aristos en Olympia wordt waarschijnlijk op 12 en 19 mei gespeeld. De speeltijden en locaties zijn nog niet bekend. Eerste divisionist Olympia is de tegenstander en dat kan volgens trainer Roestenburg weleens een zware kluif worden. “Ze hebben al 15 wedstrijden op rij gewonnen dus we zullen vol aan de bak moeten. Ik schat de kansen in op 60 procent voor ons en 40 procent voor hun. Maar het gaat wel heel lastig worden.”

Ontspanning na een fantastisch weekend

“Na een fantastisch weekend voor onze club en onze heren, was het gisteravond tijd voor wat ontspanning en teambuilding. In plaats van een zaaltraining gingen we Suppen op de Noordzee van het strand van Wijk aan Zee. Met 24 graden en een heerlijk zonnetje was dit uiteraard een zeer geslaagde avond die klassiek werd afgesloten met alcoholvrij bier en ranja. Ramon van Ozlines Surf, bedankt voor je uitleg, assistentie en begeleiding! Wij komen zeker nog een keer terug deze zomer! Fantastisch genoten, ook al konden we er geen zak van”, aldus de vereniging enthousiast via de social media.

Foto: Luc van Leeuwen

vrijetijdamsterdam.nl

 

Gerelateerd artikel aan Aristos Amsterdam