Eerste Eredivisiezege Aristos Amsterdam
Feest bij Aristos na afloop van de wedstrijd. Foto: Maarten Roestenburg

Eerste Eredivisiezege Aristos Amsterdam

De handballers van Aristos Amsterdam hebben de eerste zege in de Eredivisie binnen. In de Aristoshal versloegen de ‘blauw/gelen’, onder luidde aanmoedigingen van het thuispubliek, tegenstander ‘jong Herpertz Bevo HC’ met een ruim verschil. Het werd 33-21.

“Ik ben er nog van aan het bijkomen”, zijn de eerste woorden van Aristos trainer Maarten Roestenburg, een dag na de wedstrijd.

Roestenburg vervolgt: “Het is heel simpel. We hebben gewoon heel goed gespeeld. Echt als een team geknokt. Het is een nieuwe groep spelers waarmee we een nieuwe manier van handbal spelen. Iedereen haalde zaterdag minimaal een voldoende. Op deze manier kunnen we het iedereen lastig maken. Het is een mooi perspectief voor de toekomst.” Volgend weekend speelt Aristos Amsterdam een uitwedstrijd tegen SMEZO/BFC.

Over Aristos Amsterdam

Aristos Amsterdam is Amsterdams hoogst spelende mannen team bij het handbal. Aristos Amsterdam speelt haar thuiswedstrijden in de Aristoshal. Ondanks dat de club in de Eredivisie speelt noemt het zichzelf een cultclub en hebben ze niet zoals de meeste clubs de ambitie om in de top mee te doen. Handhaving, daar zetten de blauw/gelen handbalspelers en de cluborganisatie ieder jaar op in.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Aristos kan zaterdagavond goede zaken doen in de Eredivisie