Aristos voorzitter Remco Kensen: ‘Op papier een kansloze missie’
Aristos Ultra's. Foto: Luc van Leeuwen

Aristos voorzitter Remco Kensen: ‘Op papier een kansloze missie’

‘Op papier een kansloze missie maar Aristos heeft dit seizoen al vaker laten zien te kunnen stunten, zelfs tegen toppers’, aldus Aristos voorzitter en selectie speler Remco Kensen over de wedstrijd van het eerste team tegen BFC uit Beek die vanavond in de Aristoshal gespeeld gaat worden.

Remco Kensen: “Het is een wedstrijd met een bijzonder tintje. BFC is de club van 2 oud Aristos-spelers. Een soort van reünie dus,, maar bovenal de wedstrijd tussen de nummer 5 van de Eredivisie en de ploeg die op de laatste plek in de competitie staat.

Dat we laatste staan wil niet zeggen dat we ontevreden zijn. We spelen dit seizoen met een spelersgroep waarvan meer dan de helft vorig jaar nog hoofdklasse handbalde en dat vinden we best knap. De nagenoeg lege reservebank gooit de tweede helft meestal roet in het eten.

BFC is tevens de club met een zeer fanatieke fanbase en supportersclub genaamd de Beaker Bulls. Net als de Aristos Ultras kunnen deze supporters een flinke duit in de zak doen wat betreft overwinningen binnen slepen. Als beide supportersgroepen vanavond aanwezig zijn dan is het groot feest langs de lijn. Een zeer sfeervolle bedoening.”

Trouwens, voor de handballiefhebbers die graag naar het spelletje kijken is er voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste team, het duel tussen ons tweede herenteam en de Binkert uit Haarlem. Binkert is de oude club van keeper Wouter Mantoua. Door zijn transfer is het een extra beladen wedstrijd die beide teams maar al te graag willen winnen.

De punten blijven sowieso in de hoofdstad. En ongeacht de uitslagen wordt het een gezellige avond. Als de bovenste twee teams van Aristos thuis spelen is er gegarandeerd een gezellige derde helft”, laat Remco Kensen ten slotte enthousiast vooruitkijkend naar de duels én derde helft weten.

VTA Sport

Gerelateerd artikel:

Geen winst Aristos ondanks inzet club coryfeeën