Aristos Ultra’s: online staan ze hun mannetje wel

Gaat Aristos Amsterdam aankomende zaterdagavond stunten tegen de huidige lijstaanvoerder in de Eredivisie van het mannen handbal? Dat is de grote vraag voorafgaande aan de wedstrijd tussen Aristos en lijstaanvoerder Hellas.

De fiere koploper Hellas

“HV Hellas wil een topsportklimaat creëren waarin spelers en speelsters zich kunnen ontwikkelen tot sterke sporters die blijvend op hoog niveau kunnen acteren. Het fundament is een sterk breedtesportcomponent. Het doel is om zowel het eerste Heren-team als het eerste Dames-team naar het hoogste niveau te brengen. Bij de heren is dat de BENE-League, bij de dames de Eredivisie”, is te lezen op de website van de koploper uit Den Haag.

En ondanks dat het nog vroeg in het seizoen is moet gezegd worden dat het Haagse sportteam op weg lijkt de titelambities waar te maken. Hellas staat bovenaaan met drie gewonnen wedstrijden en een gelijkspel en heeft dus nog niet verloren.

Aristos Ultra's: online staan ze hun mannetje wel
Krijgt Aristos weer een feestje na afloop? Foto: Luc van Leeuwen

Aristos Ultra’s

Online staan ze hun mannetje wel en ook in wedstrijden waar het er echt om gaat. Maar, dit seizoen 2018/2019 zijn de mannen van de handbaltifosi vanaf het begin keihard nodig om de ‘blauw/gelen’ in de Eredivisie te houden. In die missie speelde ze volgens Aristos-coach Maarten Roestenburg een belangrijke rol toen de aanmoedigingen zijn ploeg vleugels gaf in de gewonnen wedstrijd tegen ‘jong Herpertz Bevo’ tijdens de derde speelronde van de Eredivisie. Een voordeel van een jonge ploeg is dat ze in tegenstelling tot oudere spelers de hele wedstrijd gas kunnen geven en die kwaliteit kan hard nodig zijn als de koploper bij je op bezoek komt.

De wedstrijd die gespeeld gaat worden in de Aristoshal begint zaterdagavond om 20:45 uur.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Aristos ultra’s: online staan ze hun mannetje wel