Aristos-speler Rick Hellinga: “Het gaat nu om de knikkers”
Foto: Luc van Leeuwen

Aristos-speler Rick Hellinga: “Het gaat nu om de knikkers”

DEF-Fire/Aristos kan op Tweede Paasdag een grote stap zetten richting lijfsbehoud in de eredivisie. De Amsterdamse handbalploeg speelt maandag in de degradatiegroep van de play-offs de belangrijke wedstrijd in Rotterdam tegen Haro.

Winnen in Rotterdam

Een overwinning op HARO Rotterdam is dan wel noodzakelijk. “We zijn ons goed bewust van het feit dat we maandag een hele grote stap kunnen zetten.” vertelt Rick Hellinga. “Na een heel jaar voor spek en bonen te hebben gespeeld hebben we echt veel zin in het spelen van dit soort wedstrijden. Het gaat nu om de knikkers.”

Tweede Paasdag

De eerste ontmoeting in Amsterdam eindigde in 26 – 21.  Mede dankzij die overwinning staat de formatie van Ken van Hasselt momenteel op de derde plaats in de nacompetitie. HARO staat vierde. De wedstrijd tussen HARO en DEF-Fire/Aristos start maandag 17 april om 14 uur in Rotterdam.

Resterend programma

Na de wedstrijd tegen Haro Rotterdam staan er voor Aristos nog twee wedstrijden op het programma. Thuis speelt de ploeg nog tegen Red/Rug Tachos en de laatste wedstrijd wordt uit tegen Hellas gespeeld. Aristos staat nu derde en die plaats geeft net als de vierde plaats in de poule recht op lijfsbehoud in de Eredivisie.

Geschreven door: Kevin Kreuger

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ons op Snapchat: vrijetijdams

PS Neemt u ook eens een kijkje op onze pagina sport