Aristos-speler Kevin Kreuger heeft vertrouwen in goede afloop
Aristos-speler Kevin Kreuger. Foto: Luc van Leeuwen

Aristos-speler Kevin Kreuger heeft vertrouwen in goede afloop

“Afgelopen weekend was niet al te best, maar dat was ingecalculeerd”, laat Aristos-speler én clubvrijwilliger Kevin Kreuger weten over de laatst gespeelde wedstrijd van ‘zijn’ Aristos tegen hoogvlieger Hellas. De ‘Blauw/Gelen’ verloren zaterdag in Den Haag met dikke cijfers. Het werd 34-20 voor de Haagse thuisploeg.

We missen de nodige stootkracht

Kevin Kreuger: “We missen voornamelijk in de opbouwrij de nodige stootkracht vanwege blessures. Dan ben je tegen een topploeg als Hellas gewoon kansloos. Desondanks staan we er denk ik goed voor. Van de laatste vier wedstrijden moeten we er op papier nog twee kunnen winnen tegen Aalsmeer en ARBO/Rotterdam. We focussen nu gewoon op het compleet krijgen van de groep. Ik maak mij eigenlijk geen zorgen over of we ons handhaven omdat we daar simpelweg te goed voor zijn als we compleet zijn.”

We zijn toe aan een handhavingsfeestje

Kreuger vervolgt: “Zonder personele problemen zouden wij naar mijn mening ARBO/Rotterdam, Venlo, Bevo en Aalsmeer onder ons moeten kunnen houden. Dat we nu alleen ARBO/Rotterdam en Venlo onder ons hebben staan is gewoon een beetje pech. Nu gewoon zorgen dat we de ploeg compleet hebben voor de wedstrijden dat het er echt om gaat en dan moet het naar mijn inziens gewoon helemaal goedkomen. We zijn namelijk wel weer een keertje toe aan een handhavingsfeestje.”

De Amsterdamse cultclub speelt 17 februari thuis in de Aristoshal tegen Stipt Payroll Houten. De wedstrijd is gratis te bezoeken.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Aristos Amsterdam dichtbij een stunt in de Eredivisie 

Aristos Amsterdam verliest en gaat zware weken tegemoet 

Timmerman vervangt Essing bij Aristos