Aristos kan zaterdagavond goede zaken doen in de Eredivisie
Photocredits: Luc van Leeuwen

Aristos kan zaterdagavond goede zaken doen in de Eredivisie

Def-Fire Aristos kan zaterdagavond in de thuiswedstrijd goede zaken doen in de Eredivisie. Goed, het is nog vroeg in het seizoen maar gezien een aantal wijzigingen die er in de selectie hebben plaatsgevonden lijkt het er op voorhand op dat de ‘Blauw/Gele’ Amsterdamse handbalploeg een loodzwaar seizoen tegemoet gaat.

Goede resultaten in het begin meer dan welkom voor Aristos

Daar, waar traditiegetrouw, de laatste jaren pas in de slotfase handhaving in de Eredivisie veilig werd gesteld, zal de handbalploeg er dit seizoen ogenschijnlijk bij gebaat zijn in de beginfase van de competitie enkele goede resultaten neer te zetten.

Gratis toegankelijk voor het publiek

De cultclub uit Amsterdam start zaterdagavond om 20:45 uur aan de derde Eredivisiewedstrijd van het seizoen. De wedstrijd wordt gespeeld in de Aristoshal en is gratis toegankelijk voor het publiek.

Over Aristos Amsterdam

Aristos Amsterdam is Amsterdams hoogst spelende mannen team bij het handbal. Aristos Amsterdam speelt haar thuiswedstrijden in de Aristoshal. Ondanks dat de club in de Eredivisie speelt noemt het zichzelf een cultclub en hebben ze niet zoals de meeste clubs de ambitie om in de top mee te doen. Handhaving, daar zetten de blauw/gelen handbalspelers en de cluborganisatie ieder jaar op in.

Overige programma Eredivisie Handbal Mannen

Stipt Payroll/Handbal Houten – SMEZO/BFC

KRAS/Volendam 2 – Oosting Metaal Recycling/E&O

OCI-LIONS 2 – AJ Sports/Hellas

DFS Arnhem – Wematrans/Quintus 2

Green Park Aalsmeer 2 – RED-RAG//Tachos

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Wedstrijd handbalvereniging Aristos Amsterdam gestaakt