Winkelen in Amsterdam - The Maker Market 26 + 27 januari
Photocredits: The Maker Market

Winkelen in Amsterdam – The Maker Market

The Maker Store organiseert zaterdag en zondag 26 en 27 januari 2019 een nieuwe en spetterende editie van ‘The Maker Market’ in de passage van De Hallen. In de stad is De Hallen dé plek om jonge, innovatieve makers van over de hele wereld te ontmoeten. Hier vind je handgemaakte producten, geproduceerd met liefde en vakmanschap. The Maker Market richt zich onder andere op duurzame productieprocessen en Fair Trade werkrelaties.

Nieuwe merken en bekende gezichten

Bij elke editie worden er nieuwe merken uitgenodigd, evenals bekende gezichten, zodat er elke maand spannende dingen te ontdekken zijn. Op de markt zie je de makers aan het werk en kun je met hen in gesprek gaan over hun ideeën. Je vindt er altijd een product met een goed verhaal.

Een inspirerend podium voor, door en over makers

The Maker Store + Market is een inspirerend podium voor, door en over makers. Een plek waar je unieke kwalitatieve producten kunt vinden en die je laat zien dat het mogelijk is om te leven van de verkoop van je eigen producten. Het is een plek waar je in contact komt met makers en hun verhaal. Hier staat de relatie tussen maker, object en gebruiker centraal.

Na 26 en 27 januari 2019 zijn 23 en 24 februari, 29 en 30 maart, de eerstvolgende data waarop The Maker Market bij De Hallen opnieuw zal plaatsvinden.

Check ook de speciale Facebook pagina van The Maker Market.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Zijn de Wallen nog wel van deze tijd?