LFW February 2018, Day 3 Highlights, credits: YouTube British Fashion Council

Video: hoogtepunten dag 3 London Fashion Week

Bekijk op de video de hoogtepunten van de derde dag van de London Fashion Week met onder andere Preen van Thornton Bregazzi, Roland Mouret, Jens Laugesen, Margaret Howell, Palmer / Harding, Ashish, Peter Pilotto, Mary Katrantzou en de Britse Fashion toppers Rejina Pyo en Edeline Lee.

LONDON FASHION WEEK FEBRUARI 2018 IN VOLLE GANG

In Londen is momenteel de Fashion Week in volle gang. De London Fashion Week wordt in de Engelse stad gezien als viering van individualisme, openheid en diversiteit. De Londense mode week wordt beschouwd als een smeltkroes voor creativiteit en innovatie. De modewereld van Londen is wereldwijd één van de meest opwindende en diverse. De week van de fashion fans duurt tot 20 februari.

LONDON FASHION WEEK FESTIVAL

Aansluitend vindt in het Verenigd Koninkrijk het LONDON FASHION WEEK FESTIVAL plaats. Dat is van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari. Het festival verwelkomt naar schatting 14.000 mensen in vier dagen en biedt de ultieme fashionervaring; met gecureerde winkelgalerijen van meer dan 120 internationale en Britse merken, catwalk shows, gesprekken met mensen uit de industrie en stijlpresentaties.

MILANO & PARIS FASHION WEEK

Van 21 tot en met 27 februari 2018 is het de beurt aan Milaan en van 27 februari tot en met 6 maart 2018 is het tijd voor de crème de la crème in het Franse Parijs.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

London Fashion Week in volle gang 

Laatste dag New York Fashion Week 

Wat als mode de planeet kon redden 

Fashion Week New York van start gegaan