Top-5 winkels voor mooie vrouwen sieraden

Ben je op zoek naar leuke winkels waar je vrouwen sieraden kunt kopen? In Amsterdam zijn een aantal winkels die je niet mag missen als je leuke sieraden wilt kopen. Vrije Tijd Amsterdam maakte een top-5 van winkels waar je prachtige vrouwen sieraden kunt kopen.

1 My Jewellery Amsterdam

My Jewellery boutique Amsterdam in de 9 Straatjes staat met stip op nummer 1. Naast mooie vrouwen sieraden kun je hier ook slagen voor unieke kleding. Een rondje in de winkel doet menig hart sneller kloppen. Eigen stijl en identiteit zijn de eerste woorden die bij ons opkomen als we een rondje door de winkel lopen. Laat je hier verrassen in een boutique met bar, vintage spiegels en oude Amsterdamse invloeden.

De 9 Straatjes is sowieso onze favoriete plek om te winkelen in Amsterdam. De straatjes verbinden de Prinsengracht, de Keizersgracht, de Herengracht en de Singel met elkaar. De Gasthuismolensteeg, Oude Spiegelstraat, Wijde Heisteeg, Hartenstraat, Wolvenstraat, Huidenstraat, Reestraat, Berenstraat en Runstraat vormen de negen straatjes.

Deze straatjes bevinden zich tussen mooie grachten en authentieke panden. Er zijn diverse winkels, boetiekjes en horecagelegenheden.

Adres: Hartenstraat 12, 1016 CB Amsterdam

2 Bijenkorf

De Bijenkorf in Amsterdam is een beroemd warenhuis. Achter deze zaak gaat ruim 150 jaar geschiedenis schuil. Hier zijn voldoende sieraden van exclusieve merken te verkrijgen.

De Bijenkorf ligt midden op De Dam. Op deze plek bevinden zich ook de Nieuwe Kerk en het Koninklijk Paleis. Er zijn veel kroegen, hotels en plekken om iets te drinken, te lunchen of te dineren.

Adres: Dam 1, 1012 JS Amsterdam

3 Juwelier Lyppens Amsterdam

Koop jij je vrouwen sieraden graag bij een familiebedrijf? Dan is Juwelier Lyppens voor jou wellicht wel een interessante winkel. Deze locatie is al ruim zestig jaar een begrip in de hoofdstad. Je kan er zowel nieuwe als vintage sieraden kopen. Daarnaast wordt hier tafelzilver verkocht.

Deze juwelier ligt in een druk en gezellig stukje Amsterdam. Op korte afstand bevindt zich de Nes. In deze straat zitten leuke theaters en horecagelegenheden. Vanaf deze winkel ben je ook binnen no time op plekken zoals de Nieuwmarktbuurt en de Kalverstraat.

Langebrugsteeg 8, 1012 GB Amsterdam

4 Bonebakker Juwelier

Bonebakker Juwelier Amsterdam bevindt zich in de Van Baerle Shopping Gallery in het Conservatorium Hotel. Liefhebbers van sieraden kunnen hier een kijkje in de exclusieve collectie nemen. Het assortiment bestaat niet alleen uit eigentijdse klassieke sieraden. Er worden ook collecties van Europese sieradenontwerpers uit het buitenland getoond.

De Van Baerlestraat is een winkelstraat in Amsterdam-Zuid. Er zijn meer dingen te beleven. Je vindt hier ook leuke bakkertjes, plekken om te lunchen en restaurants.

Adres: Van Baerlestraat 27, 1071 AN Amsterdam

5 Dijkema Juweliers

Bij Dijkema Juweliers draait het om aandacht, service en kwaliteit. Deze juwelier neemt graag de tijd voor je. Je kunt hier ook je geliefde sieraden laten repareren. Deze onderneming bestaat al meer dan 80 jaar.

Deze winkel is gelegen aan de Middenweg. Er zijn hier meerdere originele shops en bijzondere boetiekjes. Vanaf deze shop ben je ook zo bij winkelgebied Oostpoort! Daar wisselen winkels zich af met leuke plekken waar je kunt lunchen of koffie kunt drinken.

Adres: Middenweg 21, 1098 AB Amsterdam