POLITICAL CATWALK BIJ DE HALLEN
DE HALLEN Foto: Marion Golsteijn

POLITICAL CATWALK BIJ DE HALLEN

Fashion liefhebbers opgelet! Woensdag 12 juli 2017 staat bij de Hallen Political Catwalk op het programma. Na een prachtige catwalk show in 2015, grijpt een verse groep jongeren met Political Catwalk hun kans te ontwerpen voor politici.

Looks

Hun looks worden op zondag 16 juli 12:00 uur op de Gashouder catwalk getoond met de politici als hun model. Geïnteresseerden kunnen hun kans grijpen en ook designer en (catwalk) model zijn voor één dag.

Power Catwalk

Van 16.00 tot 18.00 uur kun je bij De Hallen Amsterdam deelnemen aan de Power Catwalk workshop. Tijdens deze workshop kunnen jongeren doorlopend op de foto, die ze via de Facebook-pagina van de Political Catwalk kunnen bemachtigen, liken of delen. De beste lopers op de catwalk kunnen kaartjes winnen voor de Amsterdam FashionWeek.

Catwalk coach

Ook kun je onder leiding van een echte catwalk coach uit New York catwalk achtig leren lopen, zijn gemeenteraadsleden van de partij om deelnemers te leren praten als een politicus en kunnen deelnemers gefotografeerd worden door een fashion fotograaf. En ontwerp samen met fashion designer Sepehr Maghsoudi het slotkledingstuk voor Amsterdam FashionWeek.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd event bij De Hallen in Amsterdam