Op zoek naar nieuwe accessoires voor je outfits? Hiermee zit je goed!
Foto credits: Pixaby / ElenaSmith

Hoewel kleding de basis vormt van je looks, spelen ook de accessoires bij je outfits een belangrijke rol. Onderschat dit niet! De accessoires maken de outfit compleet. Maar dat niet alleen: een goed accessoire kan ook de hoofdrol spelen, bij een verdere basic outfit. Ben je op zoek naar nieuwe accessoires? Dít zijn ideale opties.

Horloge

Een mooi horloge om je pols is een belangrijk sieraad. Ga op zoek naar een horloge heren dat bij je stijl past. Of dat nu een klassieke analoge klok of juist een innovatief horloge met de modernste snufjes is: dat is uiteraard aan jou om te bepalen. Horloges zijn er in veel looks te vinden. Let niet alleen op het type uurwerk, maar tevens op de kleur, het bandje en de sluiting.

Schoenen

Kijk eens kritisch naar je schoenen. Loop je er al een lange tijd op rond? Dan kan het geen kwaad om voor nieuwe schoenen te gaan. Denk aan populaire sneakers heren, die al je kledingstukken complimenteren. Of dat nu basic sneakers zijn of juist designs die meer in het oog springen: laat ook hier je smaak weer spreken. Naast sneakers kun je trouwens tevens aan andere schoenen denken, zoals veterschoenen of loafers van leer.

Tas

Hoe neem je al je spullen mee? Misschien stop je ze wel in je zakken. Maar als dat niet past, heb je baat bij een goede tas. Een schoudertas of een rugtas bijvoorbeeld: ga na wat jij het liefst draagt.

(Zonne)bril

In de zomermaanden hebben we ‘m vaak op: de zonnebril! En misschien draag je überhaupt een bril, als je anders niet scherp ziet. Kies niet zomaar een montuur uit, maar ga voor een design dat goed bij jouw hoofd en haarstijl past. Dit is voor iedereen weer anders! Misschien heb je er zelf al een idee bij; anders kun je je erover laten adviseren.

Riem

Hoewel een riem niet zozeer het meest opvallende item van je outfit is, wordt de riem toch zeker gezien. Ga voor een kwalitatieve riem, die wel een tijdje meegaat. Zodra de riem afgedragen oogt, is het al snel tijd om ‘m te vervangen.

Muts

Is het koud buiten? Zet een warme muts op! Van een kleurrijke beanie tot een muts in een rustgevende kleur, je hebt genoeg om uit te kiezen. Optioneel kies je voor extra’s in het ontwerp, zoals een pompon aan de buitenkant of een print.

Sjaal

Naast de muts, denken we tevens aan de sjaal. Ga voor een set, met een muts en sjaal in eenzelfde look. Of combineer juist verschillende designs met elkaar, als je wat meer wilt opvallen.

Strikje of stropdas

Tot slot, voor de aangelegenheden waarbij je je netter kleedt: zorg voor een goed strikje of een mooie stropdas. Met een strik of stropdas in een elegante, rustige kleur zit je sowieso goed. Soms is het echter nog leuker om uit te pakken, met een patroon!