Nieuwe winkel Mister B geopend aan de Prinsengracht
Mister B op de nieuwe locatie. Photocredits: Mister B

Nieuwe winkel Mister B geopend aan de Prinsengracht

Zaterdag opende Mister B haar deuren op de nieuwe locatie aan de Prinsengracht 192 met een prachtig openingsfeest. Na bijna 25 jaar een belangrijk onderdeel te zijn geweest van de leergeschiedenis in de Warmoesstraat, vonden ze het tijd voor iets anders. De winkel zit nu vlak bij het Homomonument en de Westerkerk.

Een prachtige gelegenheid om zichzelf opnieuw uit te vinden

Door de verhuizing krijgt het merk een prachtige gelegenheid zichzelf opnieuw uit te vinden. “Onze winkel werd een attractie voor toeristen, vaak omwille van de verkeerde redenen. Onze klanten voelden zich niet altijd op hun gemak bij de hordes toeristen die binnenkwamen, vaak lachend om wat ze zagen. Het is tijd voor ons om te verhuizen naar een locatie die ons in staat stelt om ons uitsluitend op onze klanten te richten, en niet op de mensen die binnenstappen voor hun Instagram selfies”, liet eigenaar Nelson Sousa da Cunha destijds doorschemeren.

Mister B is een begrip in de wereldwijde homo- en fetisj-scene

Mister B valt onder de categorie ‘leuke winkels in Amsterdam‘ en is een begrip in de wereldwijde homo- en fetisj-scene. Inmiddels heeft Mister B merkwinkels in Amsterdam, Berlijn en Antwerpen en concept stores in Kopenhagen en Frankfurt.

“We nodigen iedereen uit een kijkje te komen nemen op de nieuwe plek”, aldus een woordvoerder van Mister B.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Avond in de gay scene over chemsex