kledingwinkels Gerard Doustraat in De Pijp in Amsterdam
Op de hoek ligt NØLSON shirts. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Kledingwinkels in de Gerard Doustraat in de Pijp in Amsterdam zijn leuk om te bezoeken! We kunnen niet wachten tot we ze echt weer fysiek mogen bezoeken! Sowieso is de Gerard Doustraat in de bruisende buurt De Pijp de moeite waard om eens te vereren met een bezoekje. Naast leuke kledingwinkels vind je er ook andere leuke shops. In en rondom deze straat zijn eveneens vele restaurants en kroegen te vinden. Op kleine afstand bevinden zich de gezellige Albert Cuypmarkt en het Gerard Douplein. Maar, wij gingen deze keer specifiek op zoek naar leuke kledingwinkels in de Gerard Doustraat in de Pijp in Amsterdam! Veel plezier met het lezen van dit blog! En dat alles weer snel mag open gaan!

Love Stories Archive Amsterdam

Love Stories Amsterdam Archive is een schattige boetiek waar je gerust een bezoekje aan kunt brengen. Deze onderneming heeft eveneens een vestiging op de Herengracht en in Antwerpen.

Adres: Gerard Doustraat 95

Baskèts Stores

Bij Baskèts Stores kun je superleuke originele sneakers, kleding en accessoires kopen. Ze hebben niet alleen een winkel in De Pijp, maar ook op de Elandsgracht in de Jordaan.

Adres: Gerard Doustraat 96

Monki

Deze shop van Monki ligt op het Gerard Douplein naast de Gerard Doustraat. Bij deze winkel hebben ze een passie voor mode en verkopen ze vrouwenkleding.

Adres: Gerard Douplein 17

Felice Amsterdam

Je kan bij Felice Amsterdam leuke kleren kopen. En dat niet alleen. Er worden ook creatieve lifestyle producten verkocht.

Adres: Gerard Doustraat 88HS

Verse

Bij Verse kun je slagen op het gebied van fashion, lifestyle en wellness. Het is enig om eens een bezoekje aan deze winkel te doen.

Adres: Gerard Doustraat 84

WAHTS

Dit merk ontwerpt high-end mode voor de man die graag onafhankelijk en vrij door het leven gaat. Passend bij mannen die werk met plezier combineren, zowel zaken als marathons lopen, en kleding eisen die bij hun levensstijl past. Bij WAHTS kun je prima even binnen stappen.

Adres: Gerard Doustraat 75 h

Bricklane Amsterdam

Ben je weleens bij Bricklane Amsterdam geweest? Je kan hier gezellig een bezoekje aan brengen. In het assortiment allerlei schoenen, jurken, sweaters, jassen en accessoires.

Adres: Gerard Doustraat 80

Scotch & Soda

VTA is fan van Scotch & Soda! Het merk heeft meerdere winkels in Amsterdam. Het is de moeite waard om eens een kijkje in het assortiment te nemen.

Adres: Gerard Doustraat 71

Weekday

Weekday heeft niet alleen een winkel in de Gerard Doustraat. De winkel heeft eveneens een vestiging aan het Rokin en andere plekken in Nederland. Dit is een Zweeds street/fashion merk geïnspireerd op jeugdcultuur en straatstijl.

Adres: Gerard Doustraat 69

SANDEE The Label

Dit bedrijf is opgericht door twee zussen. Zij hebben een voorliefde voor mode, design en ondernemerschap. SANDEE THE LABEL is een compleet damesmode label.

Adres: Gerard Doustraat 70h

NØLSON shirts

De winkel van NØLSON shirts ligt aan het Gerard Douplein. Ze verkopen hier unieke overhemden. Deze worden met zorg en liefde handgemaakt in het atelier. Dit kan je in de shop maar ook als je er langsloopt aanschouwen.

Adres: Gerard Douplein 2

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam