kapper in De Pijp in Amsterdam
Kapsalon Straal houdt het al jaren vol aan de Ceintuurbaan. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ben je op zoek naar een kapper in de Pijp? Bijna iedereen wacht er met smart op om weer naar de kapper te gaan. Op dit moment zijn de kappers noodgedwongen tot en met 14 januari gesloten. We hopen er allemaal op dat de kapper de deuren snel weer mag openen. Iedereen vindt het natuurlijk lekker om met een fris kapsel door het leven te gaan. Vooruitlopend op de heropening gingen we met Vrije Tijd Amsterdam op zoek naar kappers in de Pijp. Als je straks weer naar de kapper mag weet je precies waar je terecht kunt. Veel plezier met ons artikel over waar je een kapper in de Pijp kunt vinden.

Pieter Bas Kapsalons

Deze vestiging van Pieter Bas Kapsalons ligt in de Van Woustraat. Deze kappersketen heeft meerdere kapperszaken in Amsterdam en Amstelveen. Bij deze kapsalon werken ze uitsluitend zonder afspraak. Je kan er dus vrolijk binnen wandelen als je geknipt wilt worden.

Adres: Van Woustraat 88

Look Ahead

Deze kapperszaak ontvangt je graag. Wel alleen op afspraak. Deze vrolijke onderneming houdt het al wat jaartjes vol als kapper in De Pijp.

Adres: Van Woustraat 57HS

Kapsalon Straal

Deze Turkse kapper knipt al jarenlang tevreden klanten in de kapsalon aan de Ceintuurbaan. Je hoeft van tevoren geen afspraak te maken. Het kan natuurlijk wel druk zijn, dus wellicht raadzaam om op tijd langs te gaan.

Adres: Ceintuurbaan 386

Hairstudio PU-MA

Deze hairstudio ligt in de bruisende Gerard Doustraat. Deze kapper in De Pijp in Amsterdam verwelkomt je graag om je een goede knipbeurt te geven.

Adres: Gerard Doustraat 216hs

Pieter Bas Kapsalons

Deze vestiging van Pieter Bas Kapsalons ligt in de Ferdinand Bolstraat. Pieter Bas Kapsalons heeft meerdere locatie verspreid over Amstelveen en Amsterdam.

Adres: Ferdinand Bolstraat 50

Ido’s Cutting Crew

In de prachtige Tweede Jan van der Heijdenstraat in De Pijp zit Ido’s Cutting Crew verscholen.

Adres: Tweede Jan van der Heijdenstraat 41

De Imago kapper

Ben jij weleens bij de Imago kapper geweest? Deze zaak wordt gerund door Jeanine. De Imago kapper stelt zich van de regulier kapper te onderscheiden vanwege het meekijken en meedenken.

Kapper in De Pijp in Amsterdam
De Imago Kapper van de buitenzijde. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Adres: Tweede van der Helststraat 25