Holland’s Next Top Model: 'Nick verlaat groep'
Foto bron: RTL

Nick was tijdens Holland’s Next Top Model de pineut. In Georgië kreeg de 21-jarige Zwollenaar te horen niet door te gaan naar de volgende ronde. De 21-jarige Nick werd unaniem weggestemd. Dat ging na afloop gepaard met de nodige groepsknuffels en bijbehorende emoties.

Daar tegenover stond het nieuws van de kandidaten die wél door zijn naar de volgende ronde. Zij strijden nog steeds om de titel van Holland’s Next Top Model 2019. De kandidaten onderwierpen zich in de Georgische straten onder andere aan een heuse fotoshoot voor modetijdschrift Elle.

Benjamin en zijn te kleine schoenen

De fotosessie verliep niet zonder problemen. Zo klaagde Benjamin over te kleine schoenen. Het blonde model uit Zoetermeer moest het doen met een paar schoenen die enkele maten te klein waren. Bibi vond overigens dat Benjamin niet zo moest zeuren en werd er zelfs een beetje moe van.

Wrijving binnen de groep

Er was nog meer wrijving binnen de groep. Zo bekritiseerde Lenny op haar moment Silke. Na enkele minuten praten was de lucht geklaard en vervolgde de twee als maatjes hun weg in Georgië.

Marcus en Nick

Marcus moest vooral even wennen in het begin maar vervolgde gemoedelijk het daaropvolgende deel van het tv-programma. Het was wel even spannend aan het einde. Marcus en Nick waren de twee laatste overgebleven kandidaten die voor vertrek in aanmerking kwamen. Het feit dat Marcus tijdens eerdere edities drie keer de beste foto had, gaf vooral de doorslag om niet weggestemd te worden.

Kim Feenstra is fan van Jay

De pas 20-jarige Jay leek zich als een vis in het water te voelen. Hij werd positief beoordeeld tijdens de slotfase. Kim Feenstra was vol lof over Jay. “Ik geef het toe, ik ben echt fan”, aldus jurylid Kim Feenstra over Jay.

Geschreven door:

Rik Verkaik

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel: Holland’s Next Top Model pakt door in Georgië