BarberSociety Live op het Westergasterrein

Een deel van het Westergasterrein staat zondag 15 en maandag 16 april in het teken van BarberSociety Live. Hét event waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. BarberSociety Live, hét Barber event, biedt een mix van shows, seminars en productpresentaties van branche gerelateerde en lifestyle merken gericht op Barbers en Herenkappers. Het is de derde editie en het is voor het eerst een tweedaags event.

De eerste dag, zondag 15 april, is puur en alleen bestemd voor barbers/herenkapper uit het vak. De tweede dag, maandag 16 april, is het event toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van het barber/herenvak! “Dus ook dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, studenten en leerlingen kappersschool, mensen uit de mode-industrie, etc. zijn van harte welkom”, aldus een woordvoerder van het evenement.

BarberSociety Facebook community

BarberSociety live is de ‘live’ belevenis van de online community BarberSociety op Facebook, een besloten social network voor Herenkappers & Barber shops. Met meer dan 2.000 barbers (nationaal en internationaal) worden daar iedere dag filmpjes, foto’s, product- en vakkennis en ervaringen gedeeld. En dat is wereldwijd. Je ziet bijvoorbeeld wat de trends zijn in New York of Milaan.

Marc van de Hare

“Na twee succesvolle edities van BarberSociety Live, is het duidelijk dat BarberSociety Live een beleving biedt die niet meer is weg te denken uit de Europese barber scene! Ik ben dankbaar dat BarberSociety Live barbers verbindt, nationaal en internationaal, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van het mooiste vak dat er is, het herenvak! In 2018 kunnen nog meer bezoekers de wereld van het barber/herenvak gaan beleven omdat wij een tweede dag hebben toegevoegd aan het event die toegankelijk is voor iedereen. Wij hebben tijdens de eerste twee edities namelijk gemerkt dat niet alleen kappers uit gemengde salons geïnteresseerd zijn in het herenvak, maar ook dameskappers, klanten van barbershops, vrienden van barbers, mensen uit de fashion industrie, etc. Wij kijken uit naar de derde editie waar iedereen kan gaan genieten van een uniek event”, aldus Van de Hare via BarberSociety Live.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Stutterheim reageert op boze brief ‘De Westergasfabriek is Rupsje Nooitgenoeg’