TWEEDE EDITIE GAY CIRCUS IN 2022 OP NIEUWE LOCATIE
Alle hoofdrolspelers van 2020 bij elkaar! Foto credits: Sijm Circus & Events

Na een groot succes van het Gay Circus Amsterdam bij Thuishaven in 2020 maakt de organisatie zich op voor een tweede editie. De show met internationaal bekroonde artiesten gaat plaatsvinden op 18 en 19 februari 2022. De nieuwe locatie is de Gashouder in Amsterdam. Beide circusshows zullen worden afgesloten met een opzwepende afterparty.

Pride in de Piste

“Tientallen roze circusacts vanuit de hele wereld staan nu al te trappelen om in 2022 naar Amsterdam te komen. De voorstelling wordt een aaneenschakeling van sferen en laat alle subculturen binnen de gayscene samensmelten, ongeacht afkomst, seksuele voorkeur of verlangen. Door de uitgekiende regie komen deze acts straks samen met muziek, licht en choreografie. Kortom: Pride in de Piste”, vertelt organisator Alex Sijm.

Internationale artiesten

Sijm vervolgt: “Net als de eerste editie wordt deze show weer een combinatie van glitter, glamour, verleiding, adembenemende acrobatiek, humor, kleinkunst en circusacts van het hoogste niveau. Op dit moment zijn wij in gesprek met fantastische internationale artiesten. Vanwege de lange periode van thuiszitten, heeft iedereen extra veel zin om de piste te betreden.”

Swingende nachtclub

Na de show nemen DJ’s, MC’s en dansers het circus over en laten de piste in de Gashouder in een swingende nachtclub veranderen. Gespierde acrobaten, verleidelijke candy girls en freaks dansen met het publiek tot diep in de nacht. De ticketsale start op 1 augustus. Belangstellenden die op de hoogte gehouden willen worden, kunnen zich aanmelden voor de Nieuwsbrief via de website www.gaycircus.nl.

Benieuwd naar het Gay Circus in 2020? Lees dan dit artikel.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam