DERDE CONCERT THE ANALOGUES IN ZIGGO DOME OP 18 SEPTEMBER

De Zweedse supertrio Swedish House Mafia komt op 31 oktober 2022 naar Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden is onderdeel van de Paradise Again World Tour 2022. De kaartverkoop start op vrijdag 29 oktober om 10 uur via Ticketmaster.

Vandaag kondigt Swedish House Mafia een samenwerking aan met de iconische superster The Weeknd. De nieuwe single “Moth To A Flame” is vanaf vandaag te beluisteren en is tevens het eerste nieuwe muziek van de band sinds de aankondiging van hun reünie afgelopen juli dat gepaard ging met de release van”It Gets Better” en “Lifetime (feat. Ty Dolla $ign & 070 Shake)”. De drie tracks vormen een aanloop naar het nieuwe studioalbum “Paradise Again” dat begin volgend jaar zal verschijnen en waarvoor er nu een pre-order verkrijgbaar is voor een Special Tour Edition-cd met exclusieve toegang tot pre-sale tourtickets.

Tegelijkertijd met de nieuwe single heeft Swedish House Mafia een internationale tournee aangekondigd voor 2022, geproduceerd door Live Nation. Met de Paradise Again World tour keert de act, dat bekend staat om hun bombastische liveoptredens, voor het eerst sinds 10 jaar weer terug in stadions en concertzalen. In 2012 verkocht hun “One Last Tour”, waarbij de band maar liefst driemaal de Amsterdamse Ziggo Dome aandeed, meer dan 1.000.000 tickets. De aankomende tournee volgt het zojuist aangekondigde optreden van het trio op Coachella 2022 en omvat arena’s in de Verenigde Staten en Europa – volledige data via swedishhousemafia.com.

Tickets gaan aanstaande vrijdag 29 oktober om 10:00 in de verkoop voor het grote publiek via Ticketmaster. De pre-ordervoorverkoop van de Special Tour Edition-cd start vanaf woensdag 27 oktober via swedishhousemafia.com.

De band is zojuist ook genomineerd voor prijzen in zowel de categorieën Best Electronic als Best Nordic Act voor de MTV EMA’s van dit jaar, die op zondag 14 november in Boedapest worden gehouden.

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting