Overweldigend merendeel evenementen van ADE Festival gaat definitief door
Metropole orkest tijdens ADE 2018. Foto credits: Laura Jacobs

Met het verplaatsen van naar schatting meer dan 350 geplande evenementen naar de dag en avond, keert Amsterdam Dance Event weer terug in fysieke vorm, sinds het begin van de coronacrisis. In samenwerking met de gemeente, clubeigenaren en festivalorganisatoren heeft ADE de mogelijkheden om overdag te programmeren onderzocht en de organisatie is opgelucht dat het overgrote deel van het festival bevestigd is.

Events op 90 locaties

Mede door de positieve reacties van de organisatoren onder de vlag van ADE, is het mogelijk om het festival te verplaatsen naar toegestane tijden binnen de huidige maatregelen. Inmiddels zijn meer dan 250 evenementen op meer dan 90 locaties vastgelegd in de week van 13 t/m 17 oktober, van 06.00 tot 00.00 uur. Bovendien worden er de komende weken nog een groot aantal evenementen en artiesten aan het programma toegevoegd.

Ondersteunen van de sector

“Het doet ons, ondanks de beperkingen, goed dat ADE op deze manier de sector kan helpen ondersteunen na een moeilijke periode en dat we gezamenlijk laten zien hoe veerkrachtig we als industrie zijn”, laat de tweekoppige directie van ADE, Jan-Willem van de Ven en Meindert Kennis, weten. Het festivalprogramma van Amsterdam Dance Event is te vinden op de website van ADE en zal de komende dagen in de aanloop naar 13 oktober verder worden aangevuld.

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting